Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÁROP-1.A.2. A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése című pályázatban vállalt és megvalósított intézkedések felülvizsgálata ( ÁROP-1.A.5-2013-2013-0033.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÁROP-1.A.2. A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése című pályázatban vállalt és megvalósított intézkedések felülvizsgálata ( ÁROP-1.A.5-2013-2013-0033."— Előadás másolata:

1 ÁROP-1.A.2. A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése című pályázatban vállalt és megvalósított intézkedések felülvizsgálata ( ÁROP-1.A.5-2013-2013-0033 „Szervezetfejlesztés megvalósítása a Hajdúnánási Közös Önkormányzati Hivatalban”) Hajdúnánás, 2014. november 13.

2 Az ÁROP-1.A.2/A-2008-0168 projektben vállalt feladatok és feladatcsoportok Tanulmányok készítése TanácsadásKépzésekMűhelymunkák Szoftver beszerzés Szervezetfejlesztési tanulmány Kommunikáció támogatása a lakossággal, civil és vállalkozói szférával, intézményekkel Csapatépítő tréning Közigazgatási teljesítményérté kelés workshop Complex DVD jogtár Költségvetési gazdálkodási tanulmány Partnerségi tanácsadás Ügyfélkezelés Ügyfélkezelés workshop Hírlevél szoftver Stresszkezelés és kiégés megelőzése Partnerségi workshop Személyes vezetőfejlesztés (coaching)

3 A tanulmányokban összesen 103 db javaslat született

4 A megvalósításra került javaslatok száma

5 A szervezetfejlesztési tanulmányban foglalt megállapítások közül a legnagyobb hatékonyságnövelést a közhasznúak, közcélúak bevonása jelentette A javasolt elektronizálással járó fejlesztéseket nagyrészt megvalósította az Önkormányzat, amely a hatékonyság növekedésével járt együtt. A tréningek is nagyobb hatást eredményeztek az Önkormányzati Hivatal működésében: a résztvevők a napi munkájukhoz közvetlenül kaphattak információkat, illetve problémafeltáró megbeszéléseken keresztül egymást segítve találták meg a megoldásokat. A coaching a vezetői értékelés alapján új szemléletet és eszköztárat adott az ösztönző vezetéshez. A Complex DVD jogtár beszerzése növelte a felhasználók körét, a gyakorlatban napi szinten alkalmazható alkalmazást biztosítva az Önkormányzatnak A megvalósított, legnagyobb hatást elérő intézkedések

6 Továbbhaladás iránya (lehetőség) Siker sztori (erősség) Javaslat hasznossága Hasznos Kevésbé hasznos Nem valósult megMegvalósult Megvalósítás állapota Zsákutca (veszély) Fejlesztendő terület (gyengeség) A javaslatok értékelésére az alábbi mátrix szolgált alapul

7 Az egyes területekre vonatkozó intézkedések színkódok szerinti besorolása


Letölteni ppt "ÁROP-1.A.2. A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése című pályázatban vállalt és megvalósított intézkedések felülvizsgálata ( ÁROP-1.A.5-2013-2013-0033."

Hasonló előadás


Google Hirdetések