Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

- Képzeld, szegény nővérem 2 éve korházban van. - Jaj de sajnálom. Tüdő? - Nem. - Szív? - Nem. - Hanem? - Ápolónő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "- Képzeld, szegény nővérem 2 éve korházban van. - Jaj de sajnálom. Tüdő? - Nem. - Szív? - Nem. - Hanem? - Ápolónő."— Előadás másolata:

1

2

3 - Képzeld, szegény nővérem 2 éve korházban van. - Jaj de sajnálom. Tüdő? - Nem. - Szív? - Nem. - Hanem? - Ápolónő.

4 Béla hazamegy az orvostól és nagyon nyugtalannak tűnik. - Mi a baj? - kérdezi a felesége. - A doki azt mondta, hogy most már mindennap be kell vennem egy tablettát életem végéig. - És? Sok embernek kell tablettát szednie egész életében! - Tudom, de a doki nekem csak 4-et adott!

5 Új orvos költözik a faluba. Egy kislány, akinek nagyon tetszik a csinos, nőtlen doktor, mindenáron meg akar ismerkedni vele. Mivel nem talál jobb módot rá, elmegy hozzá és megvizsgáltatja magát. - Hol fáj, kislány? - kérdi az orvos. Mire a kislány: - Ahol csak akarja!

6 Csinos fiatal nő az orvosnál: - Vetkőzzön le kérem derékig - szól a doktor. A hölgy leveti a blúzát és láthatóvá válik egy vékony aranylánc, rajta parányi repülőgép, amely a két melle között fityeg. - Micsoda remek kis masina! - figyel fel az orvos. – És micsoda isteni kifutópálya!

7 Bemegy a páciens a pszichológushoz, kényelembe helyezi magát a díványon. Az orvos megkezdi a beszélgetést: - Nos, akkor kezdje a legelején! - Először is, megteremtettem a világot...

8 Az osztályvezető főorvos behívatja az elmebeteg ápoltat a szobájába. - Nos, Kovács úr, Ön teljesen meggyógyult, elhagyhatja az intézetet. Na mi az, nem is örül? - Most minek örüljek? Hogy tavaly még én voltam,Julius Caesar most meg csak Kovács Jenő leszek?

9 Egy orvosnál csőtörés van, így hát hív egy vízvezeték szerelőt. A szerelő ki is jön, egy fél óra alatt kicseréli a hibás csőszakaszt, majd benyújtja a számlát 30000 forintról. Az orvos teljesen elképed: - Ez hihetetlen! Ennyit én, mint elismert orvos sem keresek! A szerelő csak mosolyog: - Tudom, én sem kerestem ennyit, amíg orvos voltam!

10 Jenő kórházba kerül, és egy hatalmas kórteremben helyezik el. Az éjjel elszörnyedve tapasztalja, hogy több beteget is kitolnak, lepedővel letakarva. Reggel a vizitnél reklamál a főorvosnál: - Főorvos úr, igazán fenntarthatnának egy külön kórtermet a haldoklóknak. - Röhögni fog. Ez az a kórterem.

11 - Ne feledje, Kovács úr, az alkohol az Ön legnagyobb ellensége! - Semmi baj, doktor úr - mondja Kovács - én nem vagyok gyáva ember.

12 Friss apa, miközben barátaival a kórházban az újszülött gyerekét nézi: - Nézzétek, milyen szépen mosolyog! Hát nem édes? - De a fiad nem is mosolyog - mondja az egyik barátja. - Én nem a kölyökről, hanem a nővérkéről beszéltem.

13 Bemegy az orvos a beteghez: - Egy jó meg egy rossz hírem van. - A rosszat, doktor úr! - Meg fog halni egy héten belül. - És mi lehet a jó?! - Ismeri azt a szőke bombázót az ápolók közül? Végre sikerült lefeküdnöm vele...

14 Mi történt velem? - dünnyögi a műtét után magához térő beteg. - Baleset érte, és megoperáltuk. - Tehát most kórházban vagyok? - Igen, nagyobbrészt!

15 Csinos, fiatal doktornőt kap a falu. - Józsi bátyám, nem tetszenek a leletei. Mondja, mit szokott maga reggelizni? - Rántottát nyolc tojásból, szalonnával. - És mit szokott ebédelni? - Csülkös bablevest. - És vacsorára? - Szalonnát meg kolbászt. - Józsi bácsi. Hogy áll a koleszterinje? - Mint a cövek doktornő, mint a cövek!

16 Két pszichiáter beszélget: - Van egy nagyon súlyos skizofrén betegem. - És meg tudod gyógyítani? - Meg vagy te őrülve? Mind a ketten fizetnek a kezelésért!

17 - Doktor úr! Van biztos szer terhesség ellen? - Persze, hogy van. - válaszol az orvos - Egy pohár jeges vizet kell inni. - Előtte, vagy utána? - Helyette.

18 Pasi bekerül az elmegyógyba. Kérdi az orvos: - Ön miért került ide? - Mert elvesztettem a szemüvegem. - És miért ide hozták? - Miért, ide hozták?

19 - Régóta ismeri a pszichiáter urat? - Igen. - Maga is mániákus depresszióval jár hozzá? - Nem, én motorral.

20 -Doktor úr, valami nagyon ketyeg idebent, - mióta bevettem az új altatót, amit ajánlott. - És hogy vette be? - Ahogy mondta, lefekvés előtt, egy órával.

21 Az orvos a beteghez: - A gerincéről készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk, de Photoshop-al kijavítottuk!

22 - Asszonyom, van egy jó hírem! - közli a nőgyógyász a páciensével. - Szólítson csak kisasszonynak, még lány vagyok. - Ez esetben rossz hírem van...

23 - Uram, Önt feltétlenül meg kell műteni. - Azt már nem, doktor úr! Inkább meghalok! - Nézze, az egyik nem zárja ki a másikat.

24 Két orvos beszélget: - Mit szól hozzá, hogy így megszaporodtak az ikerszülések? - Miért csodálkozik ezen? Ilyen közbiztonság mellett nem csoda, hogy már az újszülöttek sem mernek egyedül a világra jönni.

25 Bemegy a csontváz az orvoshoz, és mikor meglátja a doki, felháborodva mondja: - Hát ilyenkor kell jönni?

26 -Képzeld, a szomszédasszonynak balesete volt! - Megsérült? - Igen. - Hol? - Az arcán. De szerencsére egy jókezű sebész rendbe hozta. -Olyan az arca mint régen. - Jajj, szegény!


Letölteni ppt "- Képzeld, szegény nővérem 2 éve korházban van. - Jaj de sajnálom. Tüdő? - Nem. - Szív? - Nem. - Hanem? - Ápolónő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések