Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik."— Előadás másolata:

1 Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik a képzés, illetve a képzés befejeztével a kinevezés. Kérjük, jelölje meg, Magyarország mely területeire vállal mobilitást: ……………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………….. Ha kitöltötte az űrlapot, kérjük a következő címre juttassa vissza, a pozíció megjelölésével: Tesco-Global Áruházak Rt. Fejlesztési csoport 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3. E-mail cím: karrier@hu.tesco-europe.com Boltvezetői Jelentkezési lap TESCO-GLOBAL ÁRUHÁZAK RT.

2 Üdvözöljük a TESCO-nál! Itt a lehetőség arra, hogy elmondjon magáról mindent, amit lehet. Így tudjuk a legmegfelelőbb munkatársakat a lehető legigazságosabb módon kiválasztani. Kérjük, mielőtt elkezdi a pályázati anyag kitöltését, olvassa át figyelmesen. Jelentkezését természetesen bizalmasan kezeljük. Állandó lakcím: Mobil telefonszám: Értesítési cím: Születési idő és hely:

3 Képzettségéről Iskolák, tanfolyamok EGYÉB ISMERETEK Mettől-meddigVégzettség Számítógép-felhasználói ismeretekIgenNem Milyen programokat ismer? Nyelvtudás szintje Géjármű vezetői engedélyIgenNem

4 Korábbi munkahelyei Kérjük nevezze meg olyan korábbi munkáltatóját, közvetlen vezetőjét, akitől szükség esetén referenciát kérhetünk Önről. (Név, cím, telefonszám). Kérjük azt is jelezze, hogy meddig dolgoztak együtt: Mettől Meddig Munkaköre, feladatai Pályázott vagy dolgozott már a Tesco-nál? PályáztamDolgoztam Igen Nem Igen Nem Ha igen, kérjük részletezze: Távozásának okai Kérjük, jelezze előző munkahelyeit, mettől meddig és milyen munkakörben dolgozott ott. Munkahelyek

5 Kérjük, fejtse ki, miért keltette fel figyelmét az Boltvezető pozíció. Milyen tulajdonságai, tapasztalatai tennék alkalmassá áruházigazgatói munkakör betöltésére a Tesco-nál. A jelentkezésről

6 Készségek, tapasztalatok Kérjük, hogy a korábbi iskolai, munkahelyi, vagy személyes tapasztalataiból merítve hozzon példákat arra, amikor az alábbiakban leírt szituációkhoz hasonló helyzetben sikeresen megbirkózott a feladattal. Kérjük, hogy részletesen írja le minden esetben, hogy mit és hogyan tett az egyes helyzetekben. Vázoljon fel egy olyan helyzetet, amikor egy ötletet kellett másokkal ismertetnie. Hogyan bizonyosodott meg arról, hogy mondanivalóját megértették? Hogyan győzte meg munkatársait arról, hogy támogassák az elképzelését?

7 Meséljen egy olyan helyzetről, amikor az átlagosnál nehezebb feladattal került szembe. Hogyan birkózott meg vele?

8 Mondjon példát arra, amikor egyszerre több feladatot kellett megoldania. Hogyan rangsorolta őket? Hogyan tudott arról gondoskodni, hogy minden kész legyen? Mit csinált, ha valami nem sikerült?

9 Fizetési elvárása: NYILATKOZAT Fontos, hogy a jelentkezésével kapcsolatos adatok pontosak legyenek. Aláírásával igazolja, hogy az Ön által adott információk a válóságnak megfelelnek és teljesek. Az 1992. évi személyes adatok védelméről szóló LXIII. Törvény rendelkezései szerint tájékoztatjuk, hogy pályázatával (jelentkezésével) hozzájárult, hogy a személyes adatait adatbázisunkban nyilvántartsuk. Személyes adatait 6 hónapig őrizzük meg, majd ezt követően töröljük a nyilvántartásunkból, illetve megsemmisítjük azt. Amennyiben az adatkezeléssel kapcsolatos eljárásunkat sérelmesnek tartja, úgy a székhely szerint illetékes bírósághoz fordulhat jogorvoslatért. aláírás dátum

10


Letölteni ppt "Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik."

Hasonló előadás


Google Hirdetések