Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fekete-fehér Készítette: Berzlánovich Krisztián. Szemünk feketének érzékeli azt a testet, felületet, amely egyáltalán nem, vagy környezetéhez képest csak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fekete-fehér Készítette: Berzlánovich Krisztián. Szemünk feketének érzékeli azt a testet, felületet, amely egyáltalán nem, vagy környezetéhez képest csak."— Előadás másolata:

1 Fekete-fehér Készítette: Berzlánovich Krisztián

2 Szemünk feketének érzékeli azt a testet, felületet, amely egyáltalán nem, vagy környezetéhez képest csak nagyon gyengén veri vissza a látható fényt. Fekete fény nem létezik, de fekete festék igen. A fekete szín

3 A fehér szín Fehér annak a felületnek a színe, amely a fény teljes spektrumát változatlanul veri vissza. A fehér tárgyakról származó fény a fehér színinger.

4 101 kiskutya A dalmata kutyapár kölykeit elrabolja Szörnyella De Frász, aki a bundájához szeretné a kölykök szőrét felhasználni. A kutyaszülők elindulnak megkeresni kicsiket.

5 Felismered? Sok minden van ami fehér és fekete. Válogattam néhány képet; találd ki honnan származnak ezek!


Letölteni ppt "Fekete-fehér Készítette: Berzlánovich Krisztián. Szemünk feketének érzékeli azt a testet, felületet, amely egyáltalán nem, vagy környezetéhez képest csak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések