Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Maczali Márk Zoltán IVP6PS. Az egyetem  Egyetem jelenlegi rektora: Prof. Dr. Torma András  A Miskolci Egyetem nagy múlttal rendelkezik. 1735-ben Selmecbányán.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Maczali Márk Zoltán IVP6PS. Az egyetem  Egyetem jelenlegi rektora: Prof. Dr. Torma András  A Miskolci Egyetem nagy múlttal rendelkezik. 1735-ben Selmecbányán."— Előadás másolata:

1 Maczali Márk Zoltán IVP6PS

2 Az egyetem  Egyetem jelenlegi rektora: Prof. Dr. Torma András  A Miskolci Egyetem nagy múlttal rendelkezik. 1735-ben Selmecbányán alapították. Akkoriban csak bányászati és kohászati iskola volt. 1919-ben az iskola Sopronba települt át. Végül 1959-ben az egyetem Miskolcra települt át.

3 A tantárgyról  A tantárgy oktatója: Dr. Havasi István  Kredit: 4  Heti óraszám: 2+2  3 ZH-t írunk egy félév során.  A tantárgynak előfeltétele nincs

4 Miért szeretem a tantárgyat?  Érdekes dolgokat tanulunk rajta  Gyakoroljuk a műszerek használatát

5 Mi a hátránya a tantárgynak?  Sokat kell tanulni az órákra  Gyakorlatra kell járni az előadásokon kívül  Gyakorlatra jegyzőkönyvet, ceruzát, számológépet és még sok mást kell vinni.

6 A tantárgy képeken

7 Tanult anyagok Az eddigi órákon magasságmérést és szögmérést tanultam. Megtanultam a teodolit és a szintezőműszer használatát és hogy milyen eszközök szükségesek, hogyha kimegyünk mérni. Előadáson tanultam még felsőgeodéziai ismereteket is.

8 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Maczali Márk Zoltán IVP6PS. Az egyetem  Egyetem jelenlegi rektora: Prof. Dr. Torma András  A Miskolci Egyetem nagy múlttal rendelkezik. 1735-ben Selmecbányán."

Hasonló előadás


Google Hirdetések