Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jöjj, ha éhes vagy. Jöjj, ha éhes vagy, Jöjj, ha fáradt vagy, Fogadd el az élet vizét, mit Jézus Krisztus ad! Jöjj, áldjuk együtt Őt, A drága megmentőt,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jöjj, ha éhes vagy. Jöjj, ha éhes vagy, Jöjj, ha fáradt vagy, Fogadd el az élet vizét, mit Jézus Krisztus ad! Jöjj, áldjuk együtt Őt, A drága megmentőt,"— Előadás másolata:

1 Jöjj, ha éhes vagy

2 Jöjj, ha éhes vagy, Jöjj, ha fáradt vagy, Fogadd el az élet vizét, mit Jézus Krisztus ad! Jöjj, áldjuk együtt Őt, A drága megmentőt, Az Isten szent Fiát, aki od'adta önmagát. Emeld fel két kezed, Míg bátran hirdeted, hogy Jézus Krisztusnál megtisztul bűnös életed! Nyisd ki szíved! Jöjj, ha éhes vagy, Jöjj, ha fáradt vagy, Fogadd el az élet vizét, mit Jézus Krisztus ad! Jöjj, áldjuk együtt Őt, A drága megmentőt, Az Isten szent Fiát, aki od'adta önmagát. Emeld fel két kezed, Míg bátran hirdeted, hogy Jézus Krisztusnál megtisztul bűnös életed! Nyisd ki szíved!

3 Bízd rá életed, Add át szívedet, Engedd Jézust uralkodni, mert Ő nagyon szeret! Jöjj áldjuk együtt Őt, A drága megmentőt, Az Isten szent Fiát, aki od'adta önmagát. Emeld fel két kezed, Míg bátran hirdeted, hogy Jézus Krisztusnál megtisztul bűnös életed!

4 Nyisd ki szíved!


Letölteni ppt "Jöjj, ha éhes vagy. Jöjj, ha éhes vagy, Jöjj, ha fáradt vagy, Fogadd el az élet vizét, mit Jézus Krisztus ad! Jöjj, áldjuk együtt Őt, A drága megmentőt,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések