Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk."— Előadás másolata:

1 Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk Téged.

2 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

3 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng Ha zörget Jézus, jól figyelj ám! Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr.

4 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng! Múlnak az évek, életünk száll, De utunk végén Jézus vár! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

5 Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő
Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő. Törd át az ég zárt ajtaját, Vár a világ sóvárgva rád. Megnyílt az ég harmatozva, Megváltónkat hogy lehozza. Ég felhői, nyíljatok szét, Hozva Jákób fejedelmét!

6 Föld, virulj ki, hadd fakadjon
Viruló zöld völgyön-halmon! Nyílj ki, földnek szép Virága, Dávid háza nagy Királya! Ó,fényes Nap,Ó, szép Csillag, Téged vágyunk mi látni csak. Kelj fel napunk,fényességed Űzze el a sötétséget!

7 Hagyd az ÚRra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik: világossá teszi igazságodat, jogodra fényt derít. Légy csendben, és várj az ÚRra! Ne indulj fel, ha az alattomos embernek szerencsés az útja! Tégy le a haragról, hagyd a heveskedést, ne légy indulatos, mert az csak rosszra visz! Mert a gonoszok kipusztulnak, de akik az ÚRban reménykednek, azok öröklik a földet. Egy kis idő még, és nem lesz meg a bűnös, körülnézel, de nyomát sem találod. 11Az alázatosak öröklik a földet, és teljes békességet élveznek. 37. zsoltár

8 Ó, jöjj, ó, jöjj, Immánuel, Hadd szabaduljon Izrael! Ím, fogságból kél sóhaja, Mert távol Isten szent Fia. Meglásd, meglásd, ó, Izrael, Megszületik Immánuel!

9 Ó, jöjj, ó, jöjj, Naptámadat,
És hozd vigasztalásodat! Űzd el a sötét éj ködét, És vesd el minden félelmét! Meglásd, meglásd, ó, Izrael, Megszületik Immánuel!

10

11 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN,
ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

12

13

14

15 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN,
ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

16

17

18

19 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN,
ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

20

21

22

23

24 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN,
ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

25

26

27

28

29 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN,
ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

30

31

32

33

34 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN,
ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

35

36

37 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN,
ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.


Letölteni ppt "Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések