Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Építettek három 6 emeletes épületet a föld alá, majd azt mondták „nem lett jó, újrakezdjük” és fölé építették a repteret. Állítólag a CIA költözik a földalatti.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Építettek három 6 emeletes épületet a föld alá, majd azt mondták „nem lett jó, újrakezdjük” és fölé építették a repteret. Állítólag a CIA költözik a földalatti."— Előadás másolata:

1

2 Építettek három 6 emeletes épületet a föld alá, majd azt mondták „nem lett jó, újrakezdjük” és fölé építették a repteret. Állítólag a CIA költözik a földalatti bunkerbe.

3

4 A szobor ráborult a készítőjére, aki azonnal meghalt. Állítólag baleset volt.

5 A Reptér kicsit bizarr: A festmények, szobrok, jelek...

6 Három rasszba tartozó gyermek koporsóban? Ez kell a falra.

7 „Vándor Galamb Kihalt 1914-ben”

8 DENVERI NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR

9

10

11 Anubis szobrot is odaraktak. „Az alvilág kapujának örzője, vagy holtak örzője”. A repülőtér bizonyos területeit, szögesdrót veszi körül, ahol a szögek nem kívülről, hanem belülről találhatóak, mely arra enged következtetni, hogy nem beengedni, hanem kimenni nem engednek. Miért? Kiket?

12 Festmény: Mindenféle nemzet szászlóiba csomagolnak fegyvereket. A reptér tetőzete teflon bevonatú, visszatükrözi a napfény 90%-át. Sem radarral, sem hőérzékelő műszerekkel nem látható az épület.

13 Egy nap 14 repülőgép ablaka repedt meg. A nyomozás eredménye: nagyon magas, illetve nagyon alacsony frekvenciájú hangok okozták az ablak repedéseket, melyeket többször is bemértek. A földfelszín alatt találták meg, ahová senki sem mehet le. Ugyanezek a rezgések felelősek a reptér dolgozóinak gyakori rosszulléteiért, heves fejfájásaiért.

14


Letölteni ppt "Építettek három 6 emeletes épületet a föld alá, majd azt mondták „nem lett jó, újrakezdjük” és fölé építették a repteret. Állítólag a CIA költözik a földalatti."

Hasonló előadás


Google Hirdetések