Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Állattartás szabályai. Páros munka Olvassátok el a Tk.60.-61. oldalát és írjátok le vázlatosan a kisfüzetbe, milyen szempontok szerint kell házi kedvencet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Állattartás szabályai. Páros munka Olvassátok el a Tk.60.-61. oldalát és írjátok le vázlatosan a kisfüzetbe, milyen szempontok szerint kell házi kedvencet."— Előadás másolata:

1 Állattartás szabályai

2 Páros munka Olvassátok el a Tk.60.-61. oldalát és írjátok le vázlatosan a kisfüzetbe, milyen szempontok szerint kell házi kedvencet kiválasztani és hogyan kell róluk gondoskodni! Házi kedvenc választásának szempontjai: Házi kedvenc gondozásának szempontjai: Milyen egyéb körülményeket kell még szerintetek figyelembe venni? Írjatok példákat!

3 Haszonállatok tartása Ember nélkül már nem tudnak élni a háziasítás miatt! Az ól, istálló legyen tágas,világos és jól szellőző! Időnkénti takarítás és fertőtlenítés elengedhetetlen! Takarmány mennyisége, minősége legyen megfelelő! Állatorvosi felügyelet, oltások fontosak! Szabadtartásban jobban fejlődnek! Az állatokat éheztetni, bántani, nyugalmukat megzavarni nem lehet! BÜNTETENDŐ!

4 Állattenyésztés Szabadtartás Istállózó állattartás


Letölteni ppt "Állattartás szabályai. Páros munka Olvassátok el a Tk.60.-61. oldalát és írjátok le vázlatosan a kisfüzetbe, milyen szempontok szerint kell házi kedvencet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések