Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Erdőhátkarcsa Királyfiakarcsa településrésze. Dunaszerdahelytől 4 km-re nyugatra fekszik. A falut valószínűleg a 13. században alapították. Királyfiának.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Erdőhátkarcsa Királyfiakarcsa településrésze. Dunaszerdahelytől 4 km-re nyugatra fekszik. A falut valószínűleg a 13. században alapították. Királyfiának."— Előadás másolata:

1

2 Erdőhátkarcsa Királyfiakarcsa településrésze. Dunaszerdahelytől 4 km-re nyugatra fekszik. A falut valószínűleg a 13. században alapították. Királyfiának és Erdőhátkarcsának közös cimere van. 67 ház és 238 lakos található itt. Cimere:

3 A temető a falu végén található.A temetőben egy kisebb halottasház is található.

4 A Petőfi Baráti Társaság segitségével megépülhetett az erdőhátkarcsai kultúrház,ahol azóta is sok program zajlik.Nekik köszönhetően nemrégiben új buszmegálló is épült.

5 Betongyár is található nálunk ahol nagy erőkkel folynak a munkálatok éjjel-nappal.Tavaly épült.

6 Napkollektor is található Erdőhátkarcsán.15 darab és 200m hosszúak.Ezek a napkollektorok összegyűjtik a napenergiát és energiát állitanak elő.

7 Nálunk található Coop Jednota raktár is.Mellette pedig autobazár működik.

8 A temető mellet nemrég helyeztek el egy Eco Textil gyűjtődobozt amibe,ha van valakinek felesleges ruhája belerakhatja. Sok baleset történt ezen a helyen,ezért elhelyeztek ott egy fekvőrendőrt.

9 Illegális szemétlerakóhelyként használják az emberek a falu környékét.Ezzel veszélyeztetik a saját és mások egészségét és a környezetüket is.

10

11


Letölteni ppt "Erdőhátkarcsa Királyfiakarcsa településrésze. Dunaszerdahelytől 4 km-re nyugatra fekszik. A falut valószínűleg a 13. században alapították. Királyfiának."

Hasonló előadás


Google Hirdetések