Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Borulj a földre téli álom, ölelj át minden gyermeket. És mindenütt a nagyvilágban örüljenek az emberek. Harangok tiszta zengő hangja kisérjen minden éneket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Borulj a földre téli álom, ölelj át minden gyermeket. És mindenütt a nagyvilágban örüljenek az emberek. Harangok tiszta zengő hangja kisérjen minden éneket."— Előadás másolata:

1

2 Borulj a földre téli álom, ölelj át minden gyermeket. És mindenütt a nagyvilágban örüljenek az emberek. Harangok tiszta zengő hangja kisérjen minden éneket. Csituljon el szíved haragja, várjuk a legszebb ünnepet. Gyújtsál egy gyertyát ha leszáll a csendes éj. Mondj el egy imát a sok szegény emberért. A szeretet ünnepe hidd el hogy így lesz szép. Áldását szorja rád majd az ég. Harang szól a kisfaludban, szent karácsony éjjel, Együtt van az egész család, siess hát ne késs el... Havas úton cseng a kis szán, a kéményekből füst szál; Végre te is megpihenhetsz, a karácsonyfa ott áll...

3

4


Letölteni ppt "Borulj a földre téli álom, ölelj át minden gyermeket. És mindenütt a nagyvilágban örüljenek az emberek. Harangok tiszta zengő hangja kisérjen minden éneket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések