Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak."— Előadás másolata:

1

2 Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít a hírhedt Pekingi Tienanmen térrre, de az több ezer mérfölddel arrébb van.) A csúcsot elérni, amit megtehetsz autópályán, (Tongtian Avenue ég felé) amely 99 éles fordulat. A végén meg kell mászni a Tianti (létra a mennybe), lépcs ő t, amely 999 lépés. Közúton a „mennybe „ menni halálos rémület, a „ létrán” a mennybe mászni, kifulladás!! De minden er ő feszítés érdemes, csodálatos dolgok láthatók a tetején. Találsz ott barlangot, egy természetes boltívet, egy gyönyör ű templomot, valamint lélegzetelállító kilátást.

3 A hegy mindössze 7 mérföldre (11 km) a várostól.

4 Egy nagy hegyet kell körbe kerülni.

5 ... És elkezd emelkedni, és fordulni. Az út emelkedik 3600 láb (1100m) egy magasságban 200 m és 1300 m tengerszint feletti magasságban.…

6 Az út építése 1998-ban indult és 2005-ben lezárult, a teljes költsége csak US $ 13.200.000.

7 Az út meredeken emelkedik, a hegy emelkedése szerint. A 99-es kanyarban szoros kapcsolat van egymással, így mint a sárkány repül ő körözés, eléri a látóhatár.

8

9

10

11 Szerencsére van is egy módja annak, hogy elérje a csúcsot. Van egy kabinos felvonó, ahogy kezd ő dik a város, és az utazás 4,7 mérföld (7,5 km) az emelkedés 4200 láb (1280 m), és megálló a csúcs közelében.

12 A költsége $ 38, de megéri a pénzt, sok a látnivaló útközben.

13 Van 98 autó, egyenként 8 f ő részére.

14

15

16 A kábel autót úgy tervezték, hogy biztonságos legyen még egy földrengéskor is.

17

18 Tianmen barlang, a víz által erodált barlang, a legnagyobb emelkedés ű a világon. Délr ő l északra fut, amelynek magassága 434 láb (131,5 méter), szélessége 188 láb (57 méter), valamint a mélysége 200 láb (60 méter). Ez nagyon hasonló a kaput mutat az ég felé.

19 Tianmen Shan is egyedülálló, a világban a nagy boltozatok között. A dokumentumok szerint, Kína "Három Királyság" id ő szakára tehet ő kialakulása. 263-ban egy katasztrofális esemény, amikor a hátán a hatalmas barlang összeomlott. Így, a Tianmen Shan az egyike a nagyon kevés természetes íveknek amelynek pontosan ismert kora.

20 Kábel autóval vagy busszal megy, akkor is meg kell mászni a lépcs ő ket, ha el akarja érni az ív alját.

21

22

23 A hátoldalán a természetes ív.

24 Közel a Zhangjiajie repül ő tér, 1999-ben, els ő alkalommal, a nemzetközi repül ő napon repül ő gépek repültek keresztül Tianmen-barlangon. 800 millió ember nézte az él ő közvetítést. 2006-ban, az orosz légier ő Aerobatic Flight Show-t tartották Zhangjiaji repül ő téren, és sok repül ő gép repült át a boltív alatt.

25 Lefelé sokkal egyszer ű bb.

26 A hegy nyugati oldalán található az újonnan épült Tianmen templom, melynek területe 109.000 négyzetméter. Miel ő tt az új templom épült, volt egy kisebb templom ugyanazon a helyen, ahol a buddhista zarándokok már tisztelték, a 400 évvel ezel ő tti Ming-dinasztiát.

27

28

29 Remélem, eljön nap hogy meglátogathatom.


Letölteni ppt "Dayong város (ma Zhangjiajie) Tiamen a közeli hegység Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések