Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Péntek!!!. 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Péntek!!!. 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el."— Előadás másolata:

1 Péntek!!!

2 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el ő z ő leg sok nyúl volt ott. Hase Garden - nyulas kert

3 Házsongárdi temet ő

4 2. állomás: Kolozsvár Mátyás emlékm ű : az emlékm ű nél is és a Szent Mihály templomnál is Fényképezkedtünk. Mátyás szül ő háza: Itt Janka tanárn ő felolvasott egy táblát Mátyás életér ő l

5 Mátyás emlékm ű és Templom

6 Mátyás szül ő háza

7 3. állomás: Nagyszalonta Csonka torony: Arany János szül ő háza: Itt Magdi tanárn ő sok érdekes dolgot osztott meg velünk.

8 4. állomás: Körösf ő Körösf ő i templom: Itt a kazettás mennyezetet figyeltük meg. Egy nagyon kedves kisfiú nyitotta ki a templom ajtaját és mutatta meg a templomot. Csóti tanár bácsi sok érdekes dolgot elmondott a kazettás mennyezetr ő l.

9 Úton hazafelé A buszon nagyon sokat nevettünk és nagyon jól szórakoztunk. El ő ször a csólyosiakat, majd a Forráskútiakat és végül minket tett le a busz. Ezt köszönjük Misi bácsinak.

10 Köszönjük a figyelmet!!!! Készítette: Hovanyecz Attila Maróti Ádám Nagy István Bálint Ádám


Letölteni ppt "Péntek!!!. 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el."

Hasonló előadás


Google Hirdetések