Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!"— Előadás másolata:

1

2 VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!

3 POZITÍV ÉLMÉNYEINKET, TAPASZTALATAINKAT SZERETJÜK MEGOSZTANI MÁSOKKAL, különösen igaz ez akkor, ha ezek életminőségünket, közérzetünket, gyógyulásunkat segítik elő.

4 A NEW ERA VÁLLALAT nem csupán kiemelkedő minőségű termékeket gyárt. Létre hozott egy olyan egyedül álló ajánlói és értékesítési rendszert, mely lehetővé teszi az egészségmegőrzés népszerűsítésével egy küldetés beteljesítését és a biztos jövedelem megszerzését is!

5 A TERMÉKEK TOVÁBBAJÁNLÁSÁVAL A fogyasztói csoport szinte magától épül alattad!

6 A VILÁG TALÁN LEGJOBB MLM FELTÉTELEI - Rendkívül gyorsan és látványosan ható, nagyon kedvező árú, ezáltal széles tömegek számára elérhető termékek - A kifizetésre kerülő jutalék a nyereség 68%-a - Saját csoport forgalomtól független, garantált, osztalék jellegű havi „nyugdíj” - A hálózat minden szintjén magas jövedelemhez segítő kifizetési rendszer

7 ANYAGI BIZTONSÁGOT, NYUGDÍJAT TEREMTHETSZ MAGADNAK csupán azzal, hogy a világ leg hatékonyabb, piacvezető termékét népszerűsíted!

8 A NEW ERA VÁLLALAT elkötelezett a hálózatban történő értékesítés mellett MIÉRT?

9 Az alacsony előállítási, reklám és élőmunka költségnek köszönhetően, kedvező árfekvés mellett is magas kifizetésre képes a rendszer! Hatalmas versenyelőny az egyedülálló kombináció : ALACSONY KÖLTSÉGEK -magas termékminőség, -alacsony árfekvés, -magas hálózati kifizetés

10 Termékeinek árát nagyon alacsonyan tartja! A HÁLÓZATOS ÉRTÉKESÍTÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN A „NEW ERA” vállalat, a világon egyedülállóan magas jutalékot fizet!

11 A hálózat tagjai maguk ajánlják a terméket, így a „NEW ERA” vállalat, dollár milliókat takarít meg azzal, hogy nem költ reklámra! Ezért lehetősége van a nyereség 68%-át szétosztani a vásárlói csoport tagjai között, jutalék formájában!

12 A KOMPENZÁCIÓS TERV RÖVIDEN!

13 NINCS REISZTRÁCIÓS DÍJ 1-2. SZINTEN NINCS KÖTELEZŐ AKTIVITÁS (9 regisztrált vásárló vagy 10 000 pontérték eléréséig nincs sem vásárlási, sem bármilyen aktivitási kötelezettség) AZONNALI JUTALÉKRA VAGY JOGOSULT (1101 Pont értékű (238 USD értékben) szabadon össze válogatott termékcsomag vásárlása esetén. 5 regisztrált tag után a 20%-os jutalékot figyelembe véve ez az összeg visszatérül.

14 JUTALÉKOK regisztráció után 20% (5 regisztrálttal visszatérül a termékcsomag ára) vásárlások után 22% (5-ös szintig, ami 54 regisztrált vagy 59 400 termékpont) mélységi jutalék 20% (7-12. szintig) FÁK országok forgalmából 4% A világ forgalomból 2% ÖSSZESEN: 68%

15 FOLYAMATOS, OSZTALÉK JELLEGŰ NYUGDÍJ A 7. szint ( kb 108 vásárló) felett a saját csoport forgalmunktól függetlenül a céges forgalom 1%-a kerül felosztásra mint havi osztalék jellegű folyamatos nyugdíj. Ez kb. 2 300 USD havonta

16 1 LÁBON IS LEHET MINŐSÜLNI ( MÉLYSÉGBEN ) SZÉLESSÉGBEN IS LEHET MINŐSÜLNI A TERMÉKPONTOK NEM TÖRLŐDNEK Az 5. szintig kb. 54 regisztrálttal, vagy 60 000 termékponttal, akár egyetlen lábon is minősülhetünk akkor is, ha alattunk mindenki csak egy tagot regisztrál maga alá. Ez azért lehetséges, mert az összeadódó termékpontok is minősítenek. Akár minden regisztráltunkat direktben magunk alá is rakhatjuk. Ebben az esetben szélességben építkezve is elérhetjük a minősüléshez szükséges termékpontot. A minősüléshez szükséges termékpontok mint csoport forgalom, folyamatosan összeadódnak.

17 NINCS ELŐZÉS Az alattad lévő pozíció nem tud föléd minősülni! Így más hálózatokkal ellentétben nem veszíthetsz el lábat és onnan származó jutalékokat!

18 SZABADON TÖLTHETŐ MÁTRIX A New Era rendszerében lehetőség van szimmetrikusan építeni a hálózatunkat. Ez lehetővé teszi, hogy az alsóbb szinteken, a még üres pozíciókat a saját meghívottjainkkal töltsük be. ( kereszt szponzorálás ) Ebben az esetben is megkapjuk az ajánlói és a mélységi jutalékot. Ezzel a módszerrel elérjük, hogy a lehető leghatékonyabban építkezzünk, melynek jutalma a szintlépés felgyorsulása. Az újonnan belépőknek pedig óriási lendületet adhatnak hálózatuk építéséhez az „ajándékba kapott”tagok.

19 „Ha valaki felkínál számodra egy nagyszerű lehetőséget, és nem vagy benne biztos, hogy meg tudod csinálni, mondj igent – aztán később megtanulod, hogyan kell csinálni.”

20 ÉLJ ! BŐSÉGBEN EGÉSZSÉGBEN BOLDOGSÁGBAN MERT EZ ÍGY TERMÉSZETES!

21


Letölteni ppt "VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések