Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Köszöntjük vendégeinket!. „A könyvek azért vannak, hogy megtartsák magukban a tudást, mialatt mi a fejünket valami jobbra használjuk. Az ismeretek számára.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Köszöntjük vendégeinket!. „A könyvek azért vannak, hogy megtartsák magukban a tudást, mialatt mi a fejünket valami jobbra használjuk. Az ismeretek számára."— Előadás másolata:

1 Köszöntjük vendégeinket!

2 „A könyvek azért vannak, hogy megtartsák magukban a tudást, mialatt mi a fejünket valami jobbra használjuk. Az ismeretek számára a könyv biztosabb otthont nyújt. Az én fejemben bármilyen könyvszagú ismeretnek a felezési ideje néhány hét. Így hát az ismereteket biztos megőrzésre a könyveknek, könyvtáraknak hagyom, és inkább horgászni megyek, néha halra, néha új ismeretekre.” (Szent-Györgyi Albert)

3 Biológia 11.

4 Az „Út a tudáshoz” tankönyvsorozat

5 Segédkönyvek Érettségi feladatsorok  angol nyelvből,  fizikából,  földrajzból,  francia nyelvből,  informatikából,  kémiából,  közgazdaságtanból,  magyar nyelv és irodalomból,  matematikából,  német nyelvből,  történelemből, továbbá szótárak, gyakorlófüzetek, nyelvvizsgára felkészítő sorozat, stb.

6 Biológia segédkönyvek Szerzők:  Bán Sándor  Barta Ágnes  Gál Viktória  Gutai Zita  Juhász Katalin  Vargáné Lengyel Adrien

7

8 egészségtani ismeretek tudománytörténet, etika mindennapi és kiegészítő ismeretek kiegészítő ismeretek felvezető kérdések, rácsodálkozás, „naív ismeretek” sok természettudományos alapismeret, járatos az Interneten A könyv formai elemei I. Egy család beszélgetései

9

10

11


Letölteni ppt "Köszöntjük vendégeinket!. „A könyvek azért vannak, hogy megtartsák magukban a tudást, mialatt mi a fejünket valami jobbra használjuk. Az ismeretek számára."

Hasonló előadás


Google Hirdetések