Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN."— Előadás másolata:

1 SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.

2 INFORMATION – NETWORK – EVENTS INFORMÁCIÓ – HÁLÓZAT – RENDEZVÉNYEK Die HSU steht seit 1992 im Dienst des Mittelstandes CH-HU und ist die führende bilaterale KMU-Wirtschaftsorganisation. HSU-kamaránk 1992 óta sikerrel szolgálja a svájci-magyar kkv-cégeket – Svájcban és Magyarországon Önért dolgozunk.

3 A MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA (MKIK) 2013. december 12-én Budapesten hivatalosan felvette az AKKREDITÁLT VEGYES KERESKEDELMI KAMARÁK soraiba a HANDELSKAMMER SCHWEIZ-UNGARN-t. Ez az ünnepélyes pillanat egy igen fontos és korszakalkotó esemény volt számunkra, hiszen ezzel partnerországunkban – Magyarországon – illetékes helyen elismerték a több mint 22 éves sikeres tevékenységünket – a HSU ZÜRICH SVÁJCBAN ÉS MAGYARORSZÁGON OTTHON VAN. A HSU ZÜRICH MINT HAGYOMÁNYOS BILATERÁLIS SVÁJCI KKV-SZERVEZET ÖNÖKÉRT DOLGOZIK – 23 éve.

4

5 Ettől jelentősen bővült a több mint két évtizede ápolt budapesti/magyarországi kapcsolatrendszerünk. Egy éven belül máris több sikeres magyar-svájci üzleti utat és zürichi rendezvényt bonyolítottunk le – legutóbb nov. 14.-én a zürichi HSU-BAUSEMINAR SCHWEIZ-UNGARN hívta fel a közvélemény figyelmét. Ennek elsősorban magyarországi HSU-tagjaink és - partnereink látják hatékony hasznát – svájci cégalapítások és üzleti /szakmai kapcsolatok révén.

6

7

8 TAGJAINK A BÜSZKESÉGÜNK ÉS MINDEN TEVÉKENYSÉGÜNK ALAPJA

9 A zürichi székhelyű Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara (HANDELSKAMMER SCHWEIZ-UNGARN HSU Zürich) ezért a mai napon különösen nagy örömmel üdvözli magyar barátait – bíztatunk mindenkit: LEGYEN VELÜNK SIKERES SVÁJCBAN! Kamaránk 1992 óta sikerrel szolgálja a svájci kkv- cégeket Magyarországon és a hazai kkv- vállalatokat Svájcban.

10 100 % svájci elnökség – 100 % magyarbarát svájci megbízhatóság

11

12

13 Kihelyezett budapesti irodánk 2002 óta a HSU- Partnerországban – Budapesten/Magyarországon – támogatja és kalauzolja magyar HSU-tagjainkat és partnereinket, valamint a magyarországi/svájci piac iránt érdeklődő kkv-vállalkozókat és intézményeket. Az elmúlt időben a növekvő érdeklődés kapcsán erőteljesen foglalkozunk a magyarországi kkv-szféra Svájcba irányuló igényeivel – ezt aktívan fejlesztjük, pl. szakmai napokkal Zürich-ben és jövőre már Budapesten ill. vidéken is.

14  A HSU-Kamara saját SZAKEMBEREI és társult PARTNEREK útján üzleti kapcsolatokat teremt – termékek és szolgáltatások értékesítésére  Piacfelmérés  Beszállítói partnerségek kialakítása  Magyar tagok patronálása  Hazai cégek piacképes felkészítése  HSU-tagoknak információt és tanácsot szolgáltatunk gazdasági, üzleti és jogi kérdésekben  Felismerjük a korszerű feladatokat  Üzleti lehetőségeket keresünk és vizsgálunk  Üzleti partnereket adott esetben bevizsgálunk

15 HATÉKONYAN ÉS SIKERESEN DOLGOZUNK NEM VAGYUNK GITTEGYLET 2011 óta stratégiai partnerünk az ORSZÁGOS FÉMIPARI IPARTESTÜLET (OFI HUNGARY) – azóta közös kkv-vásárok, információs-rendezvények és svájci tanulmányi útak mind a svájci piaci lehetőségek iránti növekvő hazai érdeklődést és a sikeres helvét piackutatást szolgálják.

16 Mi Svájcban itthon vagyunk! Váltsa ki a HSU-tagságot – szeretettel várjuk! Legyen Svájci Kamaránk magyar HSU-tagja Olvassa honlapunkat: www.hsu-zuerich.comwww.hsu-zuerich.com További információk: Kihelyezett budapesti iroda – magyarul beszélünk: Aron G. Papp, Co-Präsident HSU Tel. +36 20 215 07 87 – aron.papp@hsu-zuerich.ch HSU ZÜRICH központi iroda: Telefon + 41 44 242 32 47 Kanzleistrasse 127 CH – 8004 Zürich SWITZERLAND www.hsu-zuerich.com www.hsu-zuerich.com

17 KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMÜKET MINDENKINEK SIKERES SVÁJCI ÜZLETEKET KÍVÁNUNK!


Letölteni ppt "SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN."

Hasonló előadás


Google Hirdetések