Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság."— Előadás másolata:

1 Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság fia. Köszönöm, hogy vagy és hogy megteremtettél engem is.

2 EGYÜTT A SEREG AZ ÚR SZAVA SZÓL MENNYDÖRGŐ HANGJÁT A SEREG HALLJA JÓL. 2X AZ ÚR A FŐVEZÉRÜNK Ő KÜZD ITT MELLETTÜNK 2X

3 FÚJJATOK KÜRTÖT A SION HEGYÉN ÁLLJATOK RÉSEN A SION FALÁN FÚJJATOK KÜRTÖT A SION HEGYÉN SZÜNTELEN NÉZZETEK RÁ !

4 Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Zúgó harang, Ének és orgonahang, Mind az ő szent nevét áldják! Áldjad őt, mert az Úr mindent oly bölcsen intézett: Sasszárnyon hordozott, vezérelt, sok bajban védett! Nagy irgalmát Naponként tölti reád, Áldását mindenütt érzed.

5 Áldjad az Úr nevét, őt áldja minden énbennem! Áldjad őt, lelkem, és róla tégy hitvallást, nyelvem! El ne feledd: Napfényed ő tenéked! őt áldjad örökké! Ámen.

6 Fölkel az Isten! Szétszóródnak ellenségei, Elfutnak el ő le gy ű löl ő i. Ahogyan a füst eloszlok, ahogy ráfújnak, Ahogyan a viasz megolvad a t ű zt ő l, Úgy pusztulnak el a b ű nösök Isten színe el ő tt. De az igazak örülnek, vigadnak, Isten színe el ő tt vígan örvendeznek. Énekeljetek Istennek, zengjetek nevének! 67.zsoltár

7 Uram rosszul cselekedtem, Földre sújt a bűntudat, A jó útról eltévedtem Nem lelem nyugalmamat. Méltó haragodtól félek Elkerülni szeretnélek. Ó de hova meneküljek? Mindenütt jelen vagy te! Bár tengeren túl repüljek, Vagy a sírba szálljak le Bár hordozna szélnek szárnya Kezed mégis megtalálna.

8 De egy csepp véred Jézusom És mélységes öt sebed Megszerzi én gyógyulásom Lelkem te megmentheted Nem bízom Uram csak benned Takarjon be nagy kegyelmed!

9 CSALÁDOM CSALÁDOD CSALÁDJA

10

11 SZÉP NAPOT !


Letölteni ppt "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság."

Hasonló előadás


Google Hirdetések