Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hát én lennék, és Botond!! 

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hát én lennék, és Botond!! "— Előadás másolata:

1 Hát én lennék, és Botond!! 

2 Akit csak szeretni lehet!
A gyűlöletnek nincs értelme, csak rosszabbra válhat egy kapcsolat. A gyűlölettől!! Ha gyűlölsz valakit, gondold meg, van-e értelme; ha viszont szeretsz valakit, ne gondolkodj azon, hogy van-e értelme.   Lucian Blaga

3 Egy fantasztikusan jó ember !

4 És még sokan mások!!!! Szórakoztunk Hópeti!:) Ők!

5 Ilyen is volt! És Vég! Kezdet! Kedvenc tanárom volt!! Én itt kezdtem!
Ez még régen volt!

6 Tánc az életem! 2000 Szeptemberében kezdtem el táncolni.
Az első tánc óra után azt mondtam hogy nekem ez tetszik, és szeretném Űzni ezt a sportot. Mert hiszen ez is egy sport. De lehet munka is, hiszen Egy táncosból lehet tánctanár is akár. A sportok közül ez az egyik legnehezebb, mert érzéseket közöl a néző felé, és teljesen elvarázsolja az embert a látványa. Miért is nehéz? Azért mert különleges lépésekből, Figurákból áll, és mert ütemre pontosan ki kell lépni. Vannak lassabb és gyorsabb tempójú táncok, mint pl: a rumba, vagy a szamba Ez a tánc egy érzelmekkel Teli tánc. ( A rumba a szerelmesek tánca, a szamba pedig egy karneváli Hangulatot idéz fel bennem.) Sajnos csak 6 évig táncolhattam, de szeretném folytatni, minél Hamarabb. A tánc az ilyen, műfaj, érzelmekkel teli. Boldogság, bánat, Fájdalom. A tánc egy ilyen művészi ág.

7 Csalódás! Az élet egy nagy csalódás? Mindig vannak szép és jó dolgok
De mellette ugyanúgy rossz és csúnya dolgok is léteznek. Ilyen az élet. Talán abban az emberben lehet a legnagyobbat csalódni, Akit igazán szeret az ember. Sajnos nem olyanok az emberek amilyennek mutatják magukat.

8 Osztálytársak, barátok.!
Még itt vagyunk de már búcsúzni kell vár ránk az út, hát induljunk el. Majd emlék lesz mindez csupán képek, hangok a múlt ködfalán. Eljött a perc mikor búcsúzni kell ülj le mellém és dalolj velem. Míg szól a dal addig együtt vagyunk ha véget ér, félve indulunk. Gondolj majd rám ha már nem leszek itt emlékemet Te őrizd tovább. Elmúlnak évek és az életünk de az emlék az velünk marad.

9 Készítette: Bodnár Nikolett. 2009.05.02
Köszönöm, hogy végignézted türelemmel. Hálás vagyok érte.


Letölteni ppt "Hát én lennék, és Botond!! "

Hasonló előadás


Google Hirdetések