Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Somogyi TISZK Takács Erika Zádori Zoltán Takács Erika Zádori Zoltán.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Somogyi TISZK Takács Erika Zádori Zoltán Takács Erika Zádori Zoltán."— Előadás másolata:

1 Somogyi TISZK Takács Erika Zádori Zoltán Takács Erika Zádori Zoltán

2 A Somogyi TISZK tagintézményei A, Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskola B, Somogyi TISZK Krúdy Gyula Szakközépiskolája és Szakiskolája C, Somogyi TISZK Rudnay Gyula Középiskolája és Szakiskolája D, Somogyi TISZK Mathiász János Középiskolája és Szakiskolája Somogyi TISZK - Siófok

3 E, Somogyi TISZK Bacsák György Szakképző Iskolája G, Somogyi TISZK Nagyatádi Szakképző Iskolája F, S omogyi TISZK Nagyváthy János Középiskolája és Szakiskolája H, Somogyi TISZK Dráva Völgye Középiskolája H, Somogyi TISZK Központi Kollégiuma

4 Célkitűzések: 1. Korszerű intézményhálózat kialakítása 2. Állami források hatékony felhasználása 3. A szakképzés fejlesztésének komplex kezelése. 4. Pályázati források hatékony bevonása. 5. Gazdálkodás hatékonyabbá tétele Célkitűzések

5 A Somogyi TISZK, mint intézményhálózat jellemzői Gyors alkalmazkodóképesség a munkaerő-piaci igényekhez Egymással együttműködő intézmények Felzárkóztatás és tehetséggondozás

6 Mit kínál partnereinek a Somogyi TISZK? Koordinált, a munkaerő-piaci igényeihez alkalmazkodó, versenyképes szaktudást adó és fenntartható intézményrendszer. Fejlett infrastrukturális és humánerőforrás háttér, amelyet a magas fokú kihasználtság jellemez. (HATÉKONYSÁG - TAPASZTALAT)

7 Mit kínál partnereinek a Somogyi TISZK? A kereslet és kínálat összhangjának megteremtése, a partnerek bevonásával elkészült képzési szerkezet, javuló képzési tartalom és minőség. (PARTNERSÉG - ÁLLANDÓ KONZULTÁCIÓ)

8 Mit kínál partnereinek a Somogyi TISZK? Az élethosszig tartó tanulást támogató rendszer kialakítása – a tudás és a készségek állandó fejlesztése. (KOMPETENCIÁK ELSAJÁTÍTÁSA) Új, komplex rendszerek alkalmazása: pályaorientáció, pályakövetés, rugalmas e- learning módszerek bevezetése, a leszakadók újbóli bevonása a tanulási- képzési folyamatba. (RENDSZERSZEMLÉLET - ESÉLYEGYENLŐSÉG)

9 Mit kínál partnereinek a Somogyi TISZK? A régiós, és uniós pályázati források leghatékonyabb felhasználása. (INNOVÁCIÓ) A Somogyi TISZK lehetőség a partnerek számára a marketingkommunikációban. (MARKETING)

10 Somogyi TISZK - Siófok A Somogyi TISZK tanulói létszámának változása 1990 óta 40 ezer gyermek „tűnt el” a somogyi iskolarendszerből.

11 Somogyi TISZK - Siófok A Somogyi TISZK tanulóinak százalékos eloszlása képzési típusonként Az iskolák nagy része nem tud alkalmazkodni a képzési igényekhez.

12 A Somogyi TISZK oktatott szakmáinak megítélése a Dél-dunántúli RFKB által Somogyi TISZK - Siófok Sok a párhuzamosság és a felesleges képzés a somogyi szakképzési rendszerben.

13 Somogyi TISZK szakmai képzéseinek megoszlása gyakorlati képzőhely szerint Somogyi TISZK - Siófok

14 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Somogyi TISZK Takács Erika Zádori Zoltán Takács Erika Zádori Zoltán."

Hasonló előadás


Google Hirdetések