Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vallás A vallás a természetes értékrendre vezető lelkiismereti szabadság, vagy a természetellenesség eltűrésének diktátori eszköze? Veled Európa, de nélküled.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vallás A vallás a természetes értékrendre vezető lelkiismereti szabadság, vagy a természetellenesség eltűrésének diktátori eszköze? Veled Európa, de nélküled."— Előadás másolata:

1 Vallás A vallás a természetes értékrendre vezető lelkiismereti szabadság, vagy a természetellenesség eltűrésének diktátori eszköze? Veled Európa, de nélküled EU!

2 Vallás (nyomtatható változat) nyomtatható változat)nyomtatható változat) A vallás a természetes értékrendre vezető lelkiismereti szabadság, vagy a természetellenessé g eltűrésének diktátori eszköze? Vendég: ifj. Hegedűs Lóránt és dr. Czeke András

3 Valláspolitika - összefoglalás Miért? – Mit? – Hogyan? Miért? – Mit? – Hogyan? EU-tagország és a Szent Korona Országának valláspolitikája EU-tagország és a Szent Korona Országának valláspolitikája

4 Valláspolitika Miért?Mit?Hogyan? Az EU az emberiség ellenes véleményeket (pl. terrorizmus fordított értelmezése, a gyűlöletkeltés elkendőzése a felkeltett gyűlölettel) és a természetellenes érdekérvényesítéseket (pl. a környezetkárosítás) azonos szintre emeli a természetes, az emberiség harmóniájának kialakulását és fejlődését jelentő véleményekkel és cselekedetekkel. - EUM 10., 17. cikk EUM 10., 17. cikkEUM 10., 17. cikk Az anyagtalan és az anyagi világ szerves egységét az értelem és az értelem összhangjában kell érvényesíteni. Az összes szeretet alapú vallás egymás tiszteletben tartásával, a közös hit alapján békében éljen egymással. A keresztény vallásszakadás ezer éves évfordulójáig (2054-ig) következzék be az egyházegyesülés.

5 Az EU és a vallás XVI. Benedek is osztja azokat az aggodalmakat, hogy az EU a liberalizáció és világiasodás felé halad a keresztény értékek ellenében. XVI. Benedek is osztja azokat az aggodalmakat, hogy az EU a liberalizáció és világiasodás felé halad a keresztény értékek ellenében.a liberalizáció és világiasodás felé halad a keresztény értékek ellenébena liberalizáció és világiasodás felé halad a keresztény értékek ellenében "A nem vállalt identitás mindig a gyengeség jele" - hangoztatta Orbán Viktor, utalva arra, hogy a néppárti nyilatkozat egyértelműen beszél a keresztény és zsidó kulturális gyökerekről. "A nem vállalt identitás mindig a gyengeség jele" - hangoztatta Orbán Viktor, utalva arra, hogy a néppárti nyilatkozat egyértelműen beszél a keresztény és zsidó kulturális gyökerekről. Az alkotmányos szerződés újratárgyalásakor a vallásra történő utalás a témák fontossági sorrendjének a legaljára kerül majd. Az alkotmányos szerződés újratárgyalásakor a vallásra történő utalás a témák fontossági sorrendjének a legaljára kerül majd.

6 A Gyurcsány-jelenség okainak feltárása és megszűntetése – EU-sarc 2004. május 1-ig összesen 2004. május 1-ig összesen 8 866 milliárd forint 8 866 milliárd forint sarcot fizettünk azért, hogy a gyarmatbirodalom része lehessünk. sarcot fizettünk azért, hogy a gyarmatbirodalom része lehessünk. A belépést követően minden évben legalább A belépést követően minden évben legalább 4 053 milliárd forintba 4 053 milliárd forintba kerül nekünk az, hogy az EU tagjai vagyunk! kerül nekünk az, hogy az EU tagjai vagyunk! A Szent Korona értékrendje szerint élő Gondoskodó Magyarország ezt használja fel a jólét megteremtéséhez ! A Szent Korona értékrendje szerint élő Gondoskodó Magyarország ezt használja fel a jólét megteremtéséhez !

7 EU-tagországSzent Korona Országa A vallást pl. a szexuális mássággal azonos szintű egyéni jogként védi. (EUM 10. cikk) EUM 10. cikkEUM 10. cikk A Teremtő értelem és értelem egységében megmutatkozó erejét a társadalom alapértékének tekinti. A vallások közötti különbségekből ellentétek szítása, az egyes vallások (pl. kereszténység) megosztását elérni törekvő igyekezet. Minden embernek ugyanaz az ellensége: a gyakorolt ateizmus, vagyis a globalizmus diktatúrájának vallása. EU-tagország és a Szent Korona Országának Valláspolitikája

8 Valláspolitika - összefoglalás Miért? – Mit? – Hogyan? Miért? – Mit? – Hogyan? EU-tagország és a Szent Korona Országának valláspolitikája EU-tagország és a Szent Korona Országának valláspolitikája


Letölteni ppt "Vallás A vallás a természetes értékrendre vezető lelkiismereti szabadság, vagy a természetellenesség eltűrésének diktátori eszköze? Veled Európa, de nélküled."

Hasonló előadás


Google Hirdetések