Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Okostelefon (smartphone) Gyakran PC-szerű funkcionalitást nyújtó mobiltelefon. Teljes értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Okostelefon (smartphone) Gyakran PC-szerű funkcionalitást nyújtó mobiltelefon. Teljes értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot."— Előadás másolata:

1

2 Okostelefon (smartphone) Gyakran PC-szerű funkcionalitást nyújtó mobiltelefon. Teljes értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot nyújt az alkalmazásfejlesztők számára. Fejlett funkciókat tartalmaz, mint e-mail, Internet és e- book-olvasó, és/vagy teljes értékű billentyűzetet vagy külső USB-s billentyűzet és VGA csatlakozó.

3 Operációs rendszerek iPhone OS Android Microsoft Windows Phone RIM Symbian OS Firefox OS Ubuntu Touch Palm WebOS

4

5 Előnyei Kis mérete ellenére szinte ugyanannyit tud mint egy számítógép, könnyen hordozható. Kis mérete ellenére szinte ugyanannyit tud mint egy számítógép, könnyen hordozható. Széles körű lehetőségeket biztosít – E-mail, web böngészés, vállalati címtár. Egy okostelefon megkönnyíti a mindennapi munkavégzést. Széles körű lehetőségeket biztosít – E-mail, web böngészés, vállalati címtár. Egy okostelefon megkönnyíti a mindennapi munkavégzést. Egyszerűen testre szabható. Egyszerűen testre szabható.

6 Hátrányai Nő az internet függők száma, rontja a koncentrációs készségeket. Nő az internet függők száma, rontja a koncentrációs készségeket. Sok embernek bonyolult lehet a kezelése vagy nem használják ki eléggé az funkcióit. Sok embernek bonyolult lehet a kezelése vagy nem használják ki eléggé az funkcióit. Törékeny, drága. Törékeny, drága.

7

8 Köszönöm a figyelmet! Készítette: Mezei Virág Forrás: Wikipédia


Letölteni ppt "Okostelefon (smartphone) Gyakran PC-szerű funkcionalitást nyújtó mobiltelefon. Teljes értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot."

Hasonló előadás


Google Hirdetések