Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

- Az orvosnál - A feleség elkíséri a férjét az orvoshoz, aki a férjet megvizsgálja, majd a feleséget egyedül behívja a rendelőszobába.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "- Az orvosnál - A feleség elkíséri a férjét az orvoshoz, aki a férjet megvizsgálja, majd a feleséget egyedül behívja a rendelőszobába."— Előadás másolata:

1 - Az orvosnál - A feleség elkíséri a férjét az orvoshoz, aki a férjet megvizsgálja, majd a feleséget egyedül behívja a rendelőszobába.

2 A férje borzasztó rossz állapotban van. Betegsége nagyon súlyos, melyet a stressz még fokoz. Kérem fogadja meg tanácsaimat, mert ellenkezö esetben férje meghal.

3 Készítsen minden nap egészséges reggelit. Főzzön jó ebédet, melyet férje a munkába magával tud vinni. Lepje meg naponta finom vacsorával.

4 Ne idegesítse fel és ne terhelje semmiféle problémával, mert állapota úgy rohamosan romlana.

5 Próbáljon minden terhet levenni válláról. Zokszó nélkül engedje meg, hogy megnézze kedvenc sportmüsorait. És ami a legfontosabb…

6 ... szexuális téren is adjon meg neki mindent, ügyeljen a változatosságra. Ha tanácsaimat 10 hónapon át betartja, férje teljesen felépül.

7 Ahogy a feleség kilép a rendelőböl férje türelmetlenül megkérdezi: Mit mondott az orvos?? Azt, hogy hamarosan meghalsz!


Letölteni ppt "- Az orvosnál - A feleség elkíséri a férjét az orvoshoz, aki a férjet megvizsgálja, majd a feleséget egyedül behívja a rendelőszobába."

Hasonló előadás


Google Hirdetések