Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Margotzy Barátság, szeretet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Margotzy Barátság, szeretet."— Előadás másolata:

1 Margotzy Barátság, szeretet

2 Margotzy „Jó hosszan fontold meg, mielőtt barátságodba fogadsz valakit, mert a barátságkötés után bízni kell és előtte mérlegelni!” (Seneca)

3 Margotzy „Az igazi barátok nem azok, akikkel leülsz egy órácskára dumálni és iszogatni. Az igazi barátokkal nem kell mindennap találkozni, az ember egyszerűen tudja, hogy ott vannak, ha szükség van rájuk.” (Shirley Conran)

4 Margotzy „Ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel a számomra a világon és én is egyetlen leszek a számodra.” (Antoine de Saint-Exupéry)

5 Margotzy „A szeretet mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. S a szeretet nem szűnik meg soha.” (Szent Pál)

6 Margotzy „Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak, egyszerűen csak szeress és fontos leszel!” (Simon András)

7 Margotzy „Semmi sem éri meg a küzdelmet, csupán a nevetés és a barátok szeretete!” (Hilarie Bellac )

8 Margotzy „A szavak olyanok, mint a röntgensugár. Ha megfelelőképpen használja őket az ember, bármin keresztülhatolnak.” (Aldous Huxley)

9 Margotzy „A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!” (Ralph Waldo Emerson)

10 Margotzy „Az igaz barátság olyan, mint az egészség; csak akkor értékeled, mikor elvesztetted.” (C. C, Colton)


Letölteni ppt "Margotzy Barátság, szeretet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések