Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ez az üzenet tőlem származik. Neked szól, ezért fogadd nyitott lélekkel Ez az üzenet tőlem származik. Neked szól, ezért fogadd nyitott lélekkel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ez az üzenet tőlem származik. Neked szól, ezért fogadd nyitott lélekkel Ez az üzenet tőlem származik. Neked szól, ezért fogadd nyitott lélekkel."— Előadás másolata:

1 Ez az üzenet tőlem származik. Neked szól, ezért fogadd nyitott lélekkel Ez az üzenet tőlem származik. Neked szól, ezért fogadd nyitott lélekkel.

2 Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott. Ez nem vicc. Meglátod, sikerülni fog.

3 Ne haragudj Magadra ha nem szereted a virágokat. Én sem szeretem őket. Szúrnak, és ha megdöglenek, rohadás szaguk van.

4 Barátaiddal nyugodtan lehetsz seggfej, úgyis megbocsátanak. Persze fogadd el őket, mivel a Te barátaid, valószínűleg úgyanolyan seggfejek mint Te.

5 Évente egyszer menj el olyan helyre ahol még nem voltál. Ha nincs pénzed utazásra, nyugodtan fejbe baszhatsz egy nyugdíjast és elveheted a pénzét. Ne feledd, ez a Te életed, tedd jobbá.

6 Tiszteld a természetet. Fogadd kellő alázattal amit nyújt Neked. Tehát szívjál jó sok füvet, az is a természet ajándéka.

7 Légy türelmes. Ha valaki megbánt, kérdezd meg: „Miért bántottál meg?” Utána tépd ki a gerincét, vagy vert szét a buzi fejét radiátorcsővel. De előbb kérdezd meg: Miért bántottál meg?”

8 Szeresd az állatokat. Zabáld meg az összeset. Disznó, nyúl, csirke, mindegy. Gyomorba velük mert ha megdöglenek, hová tennéd őket? Nekik is jobb ha kivégzed őket. Hidd el.

9 Ne feledd, szabad vagy. Ha úgy tartja kedved, végezz önkielégítést tömegközlekedési eszközön.

10 Tévedés hogy át kell adnod a helyet az időseknek. Ők szeretnek állni, csak nem merik mondani. Meg nekik már úgy is mindegy.

11 Ez az üzenet már többször körbejárta a világot. Sok nyámnyila fasznak segített. Olyanoknak amilyen Te is vagy most.

12 Merj! Merj más lenni! Teremtsd meg a saját harmóniádat. Legyél akkora seggfej amekkora csak akarsz. De egy tanácsot fogadj el még:

13 Küldd el ezt az üzenetet barátaidnak. Ha továbbküldöd 1-4 embernek: Nem fáradtam hiába amíg ezt a szart megírtam. 5-10 embernek: Te is akkora seggfej leszel mint én most. És még valami:

14 Ha nem küldöd tovább senkinek, akkora ipari cukorrépát tolok a seggedbe hogy beszarsz bazzeg. Világos?!?


Letölteni ppt "Ez az üzenet tőlem származik. Neked szól, ezért fogadd nyitott lélekkel Ez az üzenet tőlem származik. Neked szól, ezért fogadd nyitott lélekkel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések