Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Éhes vagy? Egyél pattogatot kukoricát” A moziban lepergő képkockák közé beraktak egyet, ami vásárlásra buzdít. A tudatalatti érzékelte, és lényegesen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Éhes vagy? Egyél pattogatot kukoricát” A moziban lepergő képkockák közé beraktak egyet, ami vásárlásra buzdít. A tudatalatti érzékelte, és lényegesen."— Előadás másolata:

1 „Éhes vagy? Egyél pattogatot kukoricát” A moziban lepergő képkockák közé beraktak egyet, ami vásárlásra buzdít. A tudatalatti érzékelte, és lényegesen megnőtt a fogyasztás. (1957-ben már alkalmazták)

2 Ez a SZUBLIMINÁLIS üzenet: „Olyan rövid ideig vagy olyan kis intenzitással jelenik meg, hogy az a tudatosság küszöbe alatt marad” Mi van ide írva?

3

4 Levis farmer reklám arab országokban:

5

6

7

8 (Olvasd visszafelé)

9

10

11 A Warner Bros nyíltan beismerte, hogy az Ördögűző című filmben számos alkalommal szabad szemmel nem látható, egy halotti maszkot ábrázoló képkocka villan föl a felszültség fokozása érdekében. Az ez irányú kutatások célja az emberi agy gyengeségeinek feltérképezése annak kihasználása érdekében. 2000-es elnökválasztáson például a republikánosok próbáltak egy Al Gore-t támadó tévéreklámban a RATS (patkányok) szócska elrejtésével negatív érzelmeket gerjeszteni a demokrata politikus iránt.


Letölteni ppt "„Éhes vagy? Egyél pattogatot kukoricát” A moziban lepergő képkockák közé beraktak egyet, ami vásárlásra buzdít. A tudatalatti érzékelte, és lényegesen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések