Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nézd, közeleg az éj, és nem tudod hol talál, A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál. Csak mész, hív a messzeség, célod régen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nézd, közeleg az éj, és nem tudod hol talál, A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál. Csak mész, hív a messzeség, célod régen."— Előadás másolata:

1 Nézd, közeleg az éj, és nem tudod hol talál, A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál. Csak mész, hív a messzeség, célod régen nincsen már, Emlékek élnek szívedben, látod magad előtt az Atyai ház falát.

2 Az éj csendesen leszáll, te úgy kiáltanál, De jól tudod, úgysincs kinek, hisz régen elhagyott már minden jó barát. Csak mész, hív a messzeség, célod régen nincsen már. Csak várod, hogy feltűnjön a fény, amit hajdan láttál az atyai ház falán.

3 A mennyben fent számítanak rád, Az Atya a kapuban várja tékozló fiát. Kapsz új ruhát és gyűrűt az ujjadra. Isten vár, Ő soha fel nem adja.

4 Azt mondod ez nem érdekel, nem a te világod, hívő nem leszel, Nem kell, hogy neked papoljanak, mindent megoldasz egymagad, Közben nem látod, hogy elestél és nincs erőd, hogy fölkeljél, A szívedben nincs békesség, mióta otthonról eljöttél, mert várnak rád!!!


Letölteni ppt "Nézd, közeleg az éj, és nem tudod hol talál, A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál. Csak mész, hív a messzeség, célod régen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések