Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán."— Előadás másolata:

1

2 Szerkesztő: Zolidoki

3

4 Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán beragyog.

5 Te azt kérdezed: milyen mély az érzés? Én azt felelem: mint az óceán! A létezésed olyan, mint egy kérdés, talán ha válaszolnék, el is rontanám.

6 Én szeretni tőled tanultam, semmi sem téphet tőlem el. A legelső szavadnál tudtam, te vagy, kit követnem kell!

7 Hisz bárhova mész, én is arra lépek, hogy lássalak, csak ennyit akarok. Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok.

8

9

10 Én szeretni tőled tanultam, semmi sem téphet tőlem el. A legelső szavadnál tudtam, te vagy, kit követnem kell!

11 Hisz bárhova mész, én is arra lépek, hogy lássalak, csak ennyit akarok. Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok.

12


Letölteni ppt "Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán."

Hasonló előadás


Google Hirdetések