Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat."— Előadás másolata:

1 Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.

2 Zengjen hát a hálám Neked, zengjen hát a hálám a keresztért
Zengjen hát a hálám Neked, zengjen hát a hálám a keresztért! Zengjen hát a hálám Neked, mert Te eljöttél, hogy megkeress és megmentsél.

3 138. ZSOLTÁR: „Magasztallak, URam, teljes szívemből, istenekkel szemben is csak rólad énekelek! Leborulok szent templomodban, és magasztalom nevedet hűséges szeretetedért, mert mindennél magasztosabbá tetted nevedet és beszédedet. Amikor kiáltottam, meghallgattál engem, bátorítottál, lelkembe erőt öntöttél. Téged magasztal, URam, a föld minden királya, amikor meghallják szád mondásait…

4 138. ZSOLTÁR: …Énekelni fogok az ÚR útjairól, mert nagy az ÚR dicsősége. Bár fenséges az ÚR, meglátja a megalázottat, és messziről megismeri a fennhéjázót. Ha szorult helyzetben vagyok is, megtartod életemet. Haragos ellenségeim ellen kinyújtod kezedet, jobbod megsegít engem. Az ÚR javamra dönti el ügyemet. URam, örökké tart szereteted, ne hagyd el kezed alkotásait!”

5 Lelkem, áldd az Urat, áldd az Urat! Egyedül Őt imádd! Zengj úgy, mint soha még, Őt dicsérd! A lelkem csak Téged áld!

6 itt az idő, hogy áldjalak. bármit rejt az út előttem,
Egy új nap kél, és már ébred minden, itt az idő, hogy áldjalak. És bármi ér ma, bármit rejt az út előttem, hadd zengjek este is majd hálával!

7 Lelkem, áldd az Urat, áldd az Urat! Egyedül Őt imádd! Zengj úgy, mint soha még, Őt dicsérd! A lelkem csak Téged áld!

8 Kegyelmed nagy, és türelmed hosszú, szerelmed mély, és az égig ér! Nem szűnök énekelni jóságodról, tízezer okom van, hogy zengjek még.

9 Lelkem, áldd az Urat, áldd az Urat! Egyedül Őt imádd! Zengj úgy, mint soha még, Őt dicsérd! A lelkem csak Téged áld!

10 tízezer évig és mindörökké!
És egy nap majd ez a test elgyengül, erőm elhagy, s utam véget ér. A lelkem mégis téged áld vég nélkül: tízezer évig és mindörökké!

11 Lelkem, áldd az Urat, áldd az Urat! Egyedül Őt imádd! Zengj úgy, mint soha még, Őt dicsérd! A lelkem csak Téged áld!

12 Egy nap majd ez a test elgyengül…
Jó fiatalként ilyeneket énekelni? Jó idősként ilyeneket énekelni? Miért énekel egy fiatal ilyet…? Miért éneklünk ilyeneket?

13 ISTEN IGÉJE MONDJA: „…azt, ami nekem nyereség volt, kárnak ítéltem a Krisztusért. Sőt most is kárnak ítélek mindent Krisztus Jézus, az én Uram ismeretének páratlan nagyságáért. Őérte kárba veszni hagytam, és szemétnek ítélek mindent, hogy Krisztust megnyerjem.” … „…egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának a Krisztus Jézusban adott jutalmáért.” (Filippi 3: 14.)

14 Mint jó illatú füst szálljon fel Hozzád, Jézus
Mint jó illatú füst szálljon fel Hozzád, Jézus! A hódolatot, az imádatot fogadd el tőlem!

15 Isten angyala, gyűjtsd össze arany kelyhedbe, és az oltár parazsával vidd az Úr elé, hogy lássa meg szívemet és küldje el Szellemét hozzám!

16 Jézus, Jézus, Jézus: az áldás, a hatalom, a dicsőség, a tisztelet, a méltóság csak a Tiéd, uralkodsz örökké!

17 Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom.
Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt van megtört szívem.

18 Jézus, hű, jó barát, mondd, mit adhatok
Jézus, hű, jó barát, mondd, mit adhatok? Szerető nagy Király, vajon mit hozhatok? Mit mondhatnék Neked, miről szóljon dalom? Neved dicséretét hozom ajkaimon! Hálám elmondani minden szó szegény, hiszen oly nagy szeretettel tartozom Neked én!

19 Értem adtad életed, tiéd vagyok ma már
Értem adtad életed, tiéd vagyok ma már. Meghaltál a keresztfán, ez volt értem az ár. Ott győzted le bűneim, lemostad szégyenem, a Mennybe ajtót nyitottál és behívtál engem.

20 Jézus, hű, jó barát, mondd mit adhatok
Jézus, hű, jó barát, mondd mit adhatok? Szerető nagy Király, vajon mit hozhatok? Mit mondhatnék Neked, miről szóljon dalom? Neved dicséretét hozom ajkaimon! Hálám elmondani minden szó szegény, hiszen oly nagy szeretettel tartozom Neked én!

21 Riczi (bácsi)

22 Jézus, várunk, csak Rád nézünk, mert Te minden vagy nekünk.
Drága sarkkövünk, biztos sziklánk, hűségedre építünk! Jézus, várunk, csak Rád nézünk, mert Te minden vagy nekünk.

23 Szenvedélyünk lángja légy, minden névnél nagyobb név!
Rendet hozz és tiszta fényt, igazságod szent tüzét! Mentő kegyelmeddel mérd éltünk minden részletét, Jézusért, csak Jézusért!

24 irgalom, remény, kínkereszt… Te vagy mindenem, elvégeztetett!
Egyetlen Fiú, Mennyből érkezett: irgalom, remény, kínkereszt… Te vagy mindenem, elvégeztetett! Jézus, minden vagy nekem!

25 Szenvedélyünk lángja légy, minden névnél nagyobb név!
Rendet hozz és tiszta fényt, igazságod szent tüzét! Mentő kegyelmeddel mérd éltünk minden részletét, Jézusért, csak Jézusért!

26 A mindenünk, az életünk, a mindenünk Te vagy! (2x)

27 Minden múlik, egyszer eljössz, Drága Vőlegény, Felkent Úr!
Imádatban minket összekötsz, csendben állunk, szótlanul… Te vagy minden, Te vagy ünnepünk, Megölettél, meghaltál. Győztes Bárány, vedd az életünk, hisz Te minden vagy nekünk! Jézus, minden vagy nekünk!


Letölteni ppt "Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések