Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Kattints az AlertPay számlanyitás oldalon a regisztrációs linkre!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Kattints az AlertPay számlanyitás oldalon a regisztrációs linkre!"— Előadás másolata:

1 Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Kattints az AlertPay számlanyitás oldalon a regisztrációs linkre!

2 A regisztráció megkezdéséhez kattints a SIGN UP NOW Kattints erre !

3 Itt választhatod ki a számla típusát ! ( ez a segédlet a Personal Starter típusú számla regisztrációját mutatja be ) 2. A Personal Starter számla havi max 2000$ mozgatására megfelelő ! 4. Majd a kiválasztást követően Kattints a Next –re ! 1. Ha nem a magyar nyelvet látod itt,akkor a legördülő menüben válaszd ki ! 3. Ha korlátlan forgalmú számlát szeretnél akkor inkább válaszd a Personal Pro

4 A regisztrációs űrlap oldalra jutottál ! ( Töltsd ki – ékezetek nélkül írj ! ) Keresztnév Vezetéknév Utca, ház.sz,emelet,ajtó Város A Region : N/A írj Postai irányító szám Válaszd : Hungary Home Phone: írd a mobil számod:0036…. Mobil Phone: írd a mobil számod :0036…… Gördítsd le és válaszd az: Other Írd be a születési idődet: hó/nap/év Ha végeztél kattints a NEXT gombra !

5 Előszó a következő oldal kitöltése előtt ! Néhány tanács a következő oldal kitöltéséhez : G-mail e-mail címet használj ! ( ez lesz tulajdonképpen az Alert Pay számlád azonosítója ) A jelszó beírásakor a mező alatt futni fog egy piros mező ( mindaddig nehezítsd a jelszót,míg sárga, vagy zöld nem lesz ! ) A tranzakciós kódod egyedi 8 karakterből ( számokból ) álló számsor legyen ! ( még véletlenül se a születésnapod,vagy a telefonszámod legyen ! ) Egyedinek kell lennie,hisz a pénzedet hivatott védeni !

6 Itt adod meg a számla adataid ! ( egy G-mailes e-mail címet adj meg ) E-mail címed E-mail címed még egyszer 8 karakterből álló számsor Egyedi jelszó( ne az e-mail címedhez tartozót add meg ! Még egyszer a 8 karakterből álló számsor 1. Biztonsági kérdés,és válasz 2. Biztonsági kérdés,és válasz

7 A regisztráció folytatása az előző oldalról Ezt hagyd így Írd be a mezőben látott írásjeleket Ez egy egyedi kód, nálad más lesz ! Hagyd jóvá, kattints a kis négyzetbe Néz át minden adatot még egyszer ! ( az e-mail címbe ne véts hibát )

8 Elkészült az Alert Pay internetes számlád ! Itt végeztél ! A jobb felső sarokban lévő piros mezőben lévő x –re kattintva zárd be ezt az oldalt ! Menj és nyisd ki az E-mail fiókod, amit megadtál a regisztrációkor !

9 Kattints az E-mailben látható linkre ! ( azaz hagyd jóvá az Alert Pay számlád regisztrációját ) Kattints a linkre !

10 Az E-mailben kapott linkre kattintva nyílik meg ez az oldal ! ( A regisztrációd során megadott jelszavaddal menj be a személyes Alert Pay számlaoldaladra ) Tudod ?! Ide kell beírnod azt a jelszót,amit addig kellett erősítened míg az alatta húzódó sáv legalább sárga, de inkább zöldre változott ! ( ez jelezte a jelszó erősségét ) Ha beírtad a jelszavad, utána kattints a Log In

11 Ha ezt látod akkor bejutottál ! ( A következő lépésekben rendeld hozzá egy valós magyar bankszámlaszámod ) Nyisd le a Profile menüt,és kattints a Personal-ra !

12 Válaszd ki a Bankszámla hozzáadása menüt ! ( Bank Accounts ) Kattints a Bank Accounts menüre !

13 A bakszámlád hozzárendelését 5 lépésen át tudod megtenni ! Ha nem a magyar nyelvet látod, akkor a legördülő menüben válaszd ki ! Majd katt a NEXT -re Ha nem ezt a lapot látod,akkor ide kattintva tudod lehívni !

14 Itt ki kell választanod,hogy milyen tranzakciókat akarsz majd végrehajtani ! Mindenképpen ezt javasolom ! Ha ezt adod meg akkor fel is tehetsz és le is vehetsz pénzt az Alert Pay számládról ! Majd Kattints ide !

15 Itt adod meg a Bankod adatait ! ( a bankod nemzetközi azonosítóit megtalálod a havi számlakivonatodon,vagy kérdezd meg a bankodtól telefonon ) Ezzel a két adattal nincs dolgod ! Itt a bankod nemzetközi azonosítóit kell megadnod ! A Bankod neve : például: OTP Bank Zrt. Bank Phone: Ha tudod, de bármit beírhatsz ! Contact neme: Ha tudod ! Ha nem írd be a sajátodat ! Ha végeztél a beírással Katt ide !

16 Ez előtt a lap előtt megjelenik egy Confirm lap, ahol összegezve látod a megadott adatokat ! Ellenőrizd le és hagyd jóvá ! Ha ezt a lapot látod a fejlécben elmondott feladat végrehajtása után,akkor sikeresen hozzárendelted az Alert Pay számládhoz a bankszámládat ! Logout –ra kattintással hagyd el az oldalt !

17 Tegyél fel legalább kéthavi 7DayWealth törzsbetét összeget az Alert Pay számládra ! Írd be a kezdőoldalad link keresőjébe ezt a linket ! https://www.alertpay.com/Login.aspx

18 Megnyílik az Alert Pay belépő oldala ! Írd be a regisztrációkor megadott e-mail címedet ! Majd az ehhez rendelt egyedi erősségű jelszavadat ! Majd kattints a LOG IN

19 Pénzfeltöltést 1. mozzanata ! Kattints a Deposit

20 Pénzfeltöltés 2. mozzanata ! Az Electronik Founds menüről indulva az egérrel tégy egy jobbra mozgó mozdulatot, hogy a legördülő menüket így lásd ! Majd kattints a Bank Transfer

21 Pénzfeltöltés 3. mozzanata ! Írd ebbe a mezőbe az Alert Pay számládra feltenni kívánt összeget ! Írj ebbe a mezőbe egy megjegyzést,hogy betudd azonosítani ezt a levonást a bankszámládon ! Kattints a NEXT

22 Pénzfeltöltés 4. mozzanata ! Ellenőrizd le a megadott adatok helyességét ! Ha rendben találtál mindent,akkor kattints a DEPOSIT Ha nem akkor lépj vissza a BACK –re kattintással, és javítsd ki az előző oldalon !

23 A Tranzakció sikeresen létrejött ! ( bezárhatod az oldalt ) A pénz az Alert Pay számládra a következő banki napon kerül jóváírásra ! Tranzakció sikeresen létrejött Az Alert Pay számlaoldaladról mindig a Logouttal lépj ki !

24 Ennyi az egész! Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, akkor keress bátran a következő e-mail címen ! E-mail: kardosandris@gmail.com


Letölteni ppt "Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Kattints az AlertPay számlanyitás oldalon a regisztrációs linkre!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések