Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Futball Káma Szútra „Hódolat a Dharmának, Arthának és Kámának!” Manu Szvájambhuva és Brihaszpati (tisztelet e neveknek!) a Káma tanítását a futball nevű.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Futball Káma Szútra „Hódolat a Dharmának, Arthának és Kámának!” Manu Szvájambhuva és Brihaszpati (tisztelet e neveknek!) a Káma tanítását a futball nevű."— Előadás másolata:

1 Futball Káma Szútra „Hódolat a Dharmának, Arthának és Kámának!” Manu Szvájambhuva és Brihaszpati (tisztelet e neveknek!) a Káma tanítását a futball nevű játékra is alkalmazta. Ismerd meg, Olvasó és okulj belőle. Vezérfonalad legyen Vátszjájana örökérvényű szentenciája: „A jóérzésű ember olyan tetteket követ el, amelyek következménye nem veszélyezteti a jövendő világot… és Káma gyakorlására vezet.” Íme:

2 Szaraszvatí – „Hátulról mellbe”

3 Auparistaka – „Szájközösülés” avagy „Tuba”

4 Ákarsakridá – „Ami belefér”

5 Dandákja – „Lágyékcsók”

6 Svájambhuvá – „Tipitapi”

7 Mánava-dharmasásztrá – „Bugyinézés”

8 Ahaljá-dharmasásztrá – „Seggnézés”

9 Lókájatika – „Hímvesszőzés”

10 Pánycsála – „Szipuzás”

11 „Aki e tanítás igazi értelmét felfogja, az gondosan ápolja a Kámát és parancsainak engedelmeskedik. Üdv a tiszteletre méltó bráhmanoknak!”


Letölteni ppt "Futball Káma Szútra „Hódolat a Dharmának, Arthának és Kámának!” Manu Szvájambhuva és Brihaszpati (tisztelet e neveknek!) a Káma tanítását a futball nevű."

Hasonló előadás


Google Hirdetések