Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

"Izrael egy rákos daganat, amelyet el kell törölni a térképről" Mahmud Ahmadinezsád „Kevesebb mint kilenc perc alatt el lehetne törölni Izraelt a föld.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: ""Izrael egy rákos daganat, amelyet el kell törölni a térképről" Mahmud Ahmadinezsád „Kevesebb mint kilenc perc alatt el lehetne törölni Izraelt a föld."— Előadás másolata:

1

2 "Izrael egy rákos daganat, amelyet el kell törölni a térképről" Mahmud Ahmadinezsád „Kevesebb mint kilenc perc alatt el lehetne törölni Izraelt a föld színéről" Alireza Forghani (iráni Forradalmi Gárda)

3 Az USA most 20 katonai kórházat épít Grúziában. Minek? Az USA felszólította az EU-t, hogy blokkolja Irán olajexportját. De ez Kína és Oroszország érdekeit is sérti...

4 Hormuzi szoros

5 Az USA hadihajókat és több ezer amerikai katonát küld Izraelbe. DEPKA files "Az amerikai katonák nem gyakorlatozni érkeznek Izraelbe, hanem oda telepítik őket” Frank Gorenc, az amerikai légierő altábornagya "Támadunk, ha Irán lezárja a Hormuzi szorost" Phillip Hammond a brit védelmi miniszter "Ha Irán lezárná a Hormuzi-szorost, akkor az olajár rettenetesen megemelkedne„ Niall Ferguson – a világ 100 legbefolyásosabb embere közé tartozik

6

7

8 USA bombázta a II. Világháború után: Afghanistan, Bosnia, Cambodia, China, Congo, Cuba, El Salvador, Grenada Guatemala, Indonesia, Iran, Iraq, Korea, Kuwait, Laos Lebanon, Libya, Nicaragua, Pakistan, Panama, Peru, Somalia, Sudan, Vietnam, Yemen, Yugoslavia

9

10 "Mindenki készítsen tervet az USA gyors elhagyására, főleg ha neszét veszi, hogy banki szüneteket hírdetnek" Gerald Celente (Trends Research Institute vezetője)

11

12


Letölteni ppt ""Izrael egy rákos daganat, amelyet el kell törölni a térképről" Mahmud Ahmadinezsád „Kevesebb mint kilenc perc alatt el lehetne törölni Izraelt a föld."

Hasonló előadás


Google Hirdetések