Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A 10 apró különbség férfi és nő között.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A 10 apró különbség férfi és nő között."— Előadás másolata:

1 A 10 apró különbség férfi és nő között

2 1. Nevek Ha Laura, Linda, Erzsébet és Barbara ebédel, úgy nevezik egymást, hogy Laura, Linda, Erzsébet és Barbara. Ha Béla, Péter, Róbert és József ebédel, egymást „szeretettel” köcsögnek, f.sznak, dagadtnak és baromnak titulálják.

3 2. Pénz Egy férfi bármikor kifizet kétezer forintot egy ezer forintos dologért, ha arra feltétlenül szüksége van. Egy nő simán ad ezer forintot egy kétezer forintos cuccért, bár semmi szüksége nincs rá, csak mert akciós…

4 3. Fürdőszoba Egy férfi kb. hat dolgot tart a fürdőben: fogkefe, borotva, arcszesz, sampon, tusfürdő és egy törölköző valamelyik görög hotelből. Egy nő megközelítőleg 337 dolgot tartogat a fürdőszobában. A legtöbbjét egy átlagférfi meg sem tudja nevezni .

5 4. Gyerekek A nő mindent tud a gyerekeiről: fogorvosi kezelés, első szerelem, jóbarátok, kedvenc kaják, álmok és vágyak. A férfi nagyjából megérti, hogy mi célból laknak kicsi emberek nála.

6 5. Vita A vitában mindig a nőé az utolsó szó.
Minden, amit a férfi ezután mond, már egy új vita kezdete...

7 6. Jövőkép Egy nő addig törődik a jövőjével, míg megházasodik.
A férfit nem foglalkoztatja a jövője, míg csak meg nem házasodik...

8 7. Természetesség A férfi reggel, felkelés után épp oly jól néz ki, mint este, amikor lefeküdt. A nő éjjel mintha kissé leépülne...

9 8. Siker A sikeres férfi több pénzt keres, mint amennyit a felesége el tud költeni. A sikeres nő talál egy ilyen férfit.

10 9. Megértés A nőnek mindig szeretettel kell fogadnia férjét és próbálkozzon, hogy megértse őt. A férfi szeresse nagyon a feleségét és éppen ezért ne is akarja őt megérteni.

11 10. Házasság Egy nő abban a reményben megy hozzá a férfihoz, hogy az megváltozik. De annak eszében sincs! A férfi reménykedik, hogy a nő, kit elvesz, nem változik. Micsoda tévedés…


Letölteni ppt "A 10 apró különbség férfi és nő között."

Hasonló előadás


Google Hirdetések