Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba."— Előadás másolata:

1

2 Modern mese ABÉKAKIRÁLY

3 A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba gabalyodott béka mellett.

4 Megszólítja a béka: « Ha kiszabadítasz, teljesítem három kívánságodat. »

5 Az asszony szó nélkül kiszabadította. Azt mondja erre a béka: « Köszönöm a jóságodat, de egy kis részletet pontosítanom kell a kívánságokkal kapcsolatban. Amit magadnak kívánsz, az a férjednek is teljesül, méghozzá tízszeresen »

6 « Nem gond. » « Nem gond. » mondta röviden a nő. Az első kívánsága az volt, hogy ő legyen a LEGSZEBB nő a világon. « Ne feledd: a férjed lesz a legszebb férfi a világon, egy valóságos Adonisz, A béka figyelmeztette : « Ne feledd: a férjed lesz a legszebb férfi a világon, egy valóságos Adonisz, akit körül fognak rajongani a nők. »

7 Mire az asszony: « Nem gond. Mivel én leszek a legszebb nő a világon, úgyis csak rajtam fog megakadni a szeme! » …és abban a minutában a világ legszebb nőjévé vált...

8 A második kívánsága az volt, hogy ő legyen a LEGGAZDAGABB nő a világon. Azt mondja a béka: « Jó, de a férjed lesz a leggazdagabb férfi a világon, méghozzá tízszer gazdagabb, mint te. »

9 Mire a nő: « Semmi gond, hiszen minden ami az övé, az enyém is, és minden, ami az enyém, az övé is. »

10 Alighogy kimondta, ő lett a világ LEGGAZDAGABB nője !!!! A béka megkérdezte, hogy mi legyen a harmadik kívánság, mire az feleli: « Egy enyhe szívrohamot szeretnék… »

11 Mi a történet tanulsága ? A nők túlságosan okosak ! Soha ne bízz bennük ! *** Vége ***

12 Vu sur AliBabaWeb.com


Letölteni ppt "Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba."

Hasonló előadás


Google Hirdetések