Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Előadó: Markovich Béla, ügyvezető, Mapei Kft.. Hogyan érjem el, hogy a viszonteladóm ne akarjon megkerülni? Mit tegyek, hogy a viszonteladók az én termékeimet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Előadó: Markovich Béla, ügyvezető, Mapei Kft.. Hogyan érjem el, hogy a viszonteladóm ne akarjon megkerülni? Mit tegyek, hogy a viszonteladók az én termékeimet."— Előadás másolata:

1 Előadó: Markovich Béla, ügyvezető, Mapei Kft.

2 Hogyan érjem el, hogy a viszonteladóm ne akarjon megkerülni? Mit tegyek, hogy a viszonteladók az én termékeimet ajánlják?

3 „A viszont- eladóim lusták.” „Azt várják, hogy én csináljak meg helyettük mindent: adjam nekik a terméket hosszú fizetésre.” „Küldjem be a vevőket hozzájuk, kommunikáljak én a vevőikkel.” „Csak olyan kampányokat csináljak, amivel nekik nincs semmi dolguk, de ez érje meg nekik.”

4 „Nagyon nehezen lehet őket a kampányokban aktivitásra bírni.” „Nem hajlandó kimozdulni az üzletéből.” „Nem akarnak képződni, képzéseken részt venni. Úgy kell őket összevadászni.”

5 Segítünk az embereknek, olyanoknak, mint ti is vagytok, hogy az építési beruházásaikkal hosszútávra értéket hozzanak létre…

6 ….amelyet boldogságban, egészségben addig élvezhetnek, ameddig csak akarják.

7 A forgalmunk 80%-a viszonteladókon keresztül realizálódik.

8

9

10

11

12 Készítettünk egy e-bookot, amelyben egy történeten keresztül megmutattuk, hogyan válasszon az építtető kivitelezőt, szakembert, hogy utána ne csalódjon. Ezt kezdtük el kommunikálni és nem a termékeinket: honlapon, vásárolt adatbázisokra, partnereink honlapjain, stb. …és regisztrációért adtuk cserébe.

13

14

15

16

17 Felszereljük az üzletet Mapei eladást segítő eszközökkel: polcokkal, plakátokkal, szórólapokkal, kommunikációval. Mi írjuk meg a kommunikációkat a kereskedő partnereinek és küldjük a kereskedőnek, hogy küldje ki a saját partnereinek.

18 -ot biztosítunk a kereskedőknek, hogy erősödjön a jelenlétük az interneten.

19 Nagyon egyszerű, az eladókat nem túlterhelő kampányokat szervezünk, amelyekkel a végfelhasználókat, leginkább a szakembereket becsábítjuk az üzletekbe, hogy vásároljanak.

20

21 A kereskedőink ügyvezetői, vezetői számára tréningeket szervezünk marketingből, szervezetfejlesztésből, személyzetkezelésből, motivációból, személyzetfelvételből, csapat építésből.

22 26 %- os árbevétel növekedés, ami 1.650.000.000 Ft-os növekedést és 70 %- os eredménynövekedést jelent.

23

24


Letölteni ppt "Előadó: Markovich Béla, ügyvezető, Mapei Kft.. Hogyan érjem el, hogy a viszonteladóm ne akarjon megkerülni? Mit tegyek, hogy a viszonteladók az én termékeimet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések