Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SZERETET, ÉS MEGBOCSÁTÁS nem gyűlölet, és harag ! A gyűlölet és a harag megmérgezi a lelkedet! Isten egyformán szereti minden gyermekét, minden embert!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SZERETET, ÉS MEGBOCSÁTÁS nem gyűlölet, és harag ! A gyűlölet és a harag megmérgezi a lelkedet! Isten egyformán szereti minden gyermekét, minden embert!"— Előadás másolata:

1

2 SZERETET, ÉS MEGBOCSÁTÁS nem gyűlölet, és harag ! A gyűlölet és a harag megmérgezi a lelkedet! Isten egyformán szereti minden gyermekét, minden embert! Akkor mi emberek miért gyűlöljük egymást???

3 Szomorú, hogy minden szinten folyik a gyűlölködés, a megnemértés. Az irigykedés is mindennapos.

4 A gyűlölködés megmérgezik a bensőnket. Ha haragot, gyűlöletet sugárzunk ki a világba, ezt fogjuk visszakapni embertársainktól.

5 MINDIG AZT KAPJUK VISSZA, AMIT ADUNK

6 A gyűlölködés és a harag egy soha véget nem érő folyamatot indít el bennünk, aminek aztán beláthatatlan következményei lehetnek. A végén annyira elviselhetetlenné válik bennünk ez az érzés, hogy megkárosítja a szervezetünket is!

7 Először saját magunknak kell tudni megbocsátani a múltban elkövetett hibáinkért, bűneinkért. Ezután fogunk tudni majd megbocsátani embertár- sainknak is

8 Ha megbántanak, ne viszonozd az első reakciódból. Nem a mi dolgunk a bűnök megtorlása, hanem az egyetlen igazságos Ítélőé! Kérd az Urat, hogy segítsen legyőzni ezt az érzést

9 A megtorlás, egy soha véget nem érő folyamatot indít el két ember között, és túszul ejti a másik embert.

10 "Amikor az emberek bántalmazták Krisztust, Ő nem viszonozta a sérelmet. Hagyta, hogy Isten aki igazságosan ítél, viselje gondját."

11 Igazából nem az a fontos, ami veled történik, hanem az, hogy miként éled meg ! Az a lényeg, hogy mennyire vagy nagylelkű, elnéző, toleráns!

12 Mindenki egyszer Isten ítélő széke elé kerül, és akkor önmaga gyarlóságaival kell szembesülnie. Ítéletet, Ő mond maga felett. Isten nem büntet, csak szembesít!

13 SZERESSÜK EGYMÁST, ÉS BOCSÁSSUNK MEG AZOKNAK AKIK MEGBÁNTOTTAK MINKET !


Letölteni ppt "SZERETET, ÉS MEGBOCSÁTÁS nem gyűlölet, és harag ! A gyűlölet és a harag megmérgezi a lelkedet! Isten egyformán szereti minden gyermekét, minden embert!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések