Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,"— Előadás másolata:

1

2 Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
vizsgálj meg engem Itt vagyok Istenem, leteszem életem Itt vagyok Istenem, hogy halljam hangodat Itt vagyok Istenem, hogy tegyem akaratodat

3 Vágylak megismerni Téged, Istenem Szentlelkedben járni és élni szüntelen Itt vagyok Istenem,
vizsgálj meg engem Itt vagyok Istenem, leteszem életem Itt vagyok Istenem, hogy halljam hangodat Itt vagyok Istenem, hogy tegyem akaratodat

4 Hozzád menekülök, URam, ne szégyenüljek meg soha
Hozzád menekülök, URam, ne szégyenüljek meg soha! Ments meg engem irgalmasan! Fordítsd felém füledet, siess, ments meg engem! Légy erős kősziklám, erős váram, segíts rajtam! Mert te vagy az én sziklaváram; vezess, és terelgess engem nevedért! Szabadíts ki a hálóból, amelyet titkon vetettek nekem, mert te vagy az erősségem. Kezedre bízom lelkemet, te váltasz meg engem, URam, igaz Isten! Gyűlölöm a hazug bálványok híveit, mert én csak az ÚRban bízom. Ujjongva örülök hűségednek, mert látod nyomorúságomat, ismered lelkem szorongásait. Nem adtál ellenség kezébe, hanem tágas térre állítottad lábamat. Légy kegyelmes, URam, mert bajban vagyok, szemem elhomályosodott a bánattól, odavan testem-lelkem. A gond miatt vége lesz életemnek, a sóhajtozás miatt esztendeimnek. Bűnöm miatt megrokkant az erőm, csontjaim sorvadoznak. De én bízom benned, URam, vallom: Te vagy Istenem! – 31. zsoltár

5 Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Zúgó harang, Ének és orgonahang, Mind az ő szent nevét áldják! Áldjad az Úr nevét, őt áldja minden énbennem! Áldjad őt, lelkem, és róla tégy hitvallást, nyelvem! El ne feledd: Napfényed ő tenéked! Őt áldjad örökké! Ámen.

6 Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel!
Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám, Égi lángod járja át szívem és a szám! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt, Ó, segíts, hogy hagyjam el bűnök útjait! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt!

7

8

9

10

11

12

13

14

15 HARAG KIKÖZÖSÍTÉS ÖNPUSZTÍTÁS HAZUGSÁG CSALÁS VEREKEDÉS KÁROMKODÁS
TÜRELMETLENSÉG HARAG HAZUGSÁG CSALÁS VEREKEDÉS KIKÖZÖSÍTÉS KÁROMKODÁS IRIGYSÉG

16 ÉN VAGYOK A TE GYÓGYÍTÓD!

17 Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
Az Úr csodásan működik, De útja rejtve van, Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan. Mint titkos bánya mélyiben, Formálja terveit, De biztos kézzel hozza föl, Mi most még rejtve itt.

18 Bölcs terveit megérleli, Rügyet fakaszt az ág. Bimbója bár igénytelen,
Pompás lesz a virág. Ki kétkedőn kutatja őt, Annak választ nem ád, De a hívő előtt az Úr Megfejti önmagát.

19 Ne félj tehát, kicsiny csapat, Ha rád felleg borul: Kegyelmet rejt,
s belőle majd Áldás esője hull. Bízzál az Úrban, rólad ő Meg nem feledkezik, Sorsod sötétlő árnya közt Szent arca rejtezik.

20 NINCS REMÉNYTELEN HELYZET !


Letölteni ppt "Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések