Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!"— Előadás másolata:

1

2 Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Zúgó harang, Ének és orgonahang, Mind az ő szent nevét áldják! Áldjad az Úr nevét, őt áldja minden énbennem! Áldjad őt, lelkem, és róla tégy hitvallást, nyelvem! El ne feledd: Napfényed ő tenéked! Őt áldjad örökké! Ámen.

3 Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel!
Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám, Égi lángod járja át szívem és a szám! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt, Ó, segíts, hogy hagyjam el bűnök útjait! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt!

4 Isten élő Lelke, jöjj, győzedelmet adj,
Isten élő Lelke, jöjj, hadd lehessek szent, Jézusommal légyek egy már e földön lent! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, hadd lehessek szent! Isten élő Lelke, jöjj, győzedelmet adj, S majd a végső harcon át mennybe fölragadj! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, győzedelmet adj!

5 Csak nyisd ki a szíved, és sose félj,
mert Ő az Úr, Csak nyisd ki a szíved, kérd te is Őt,  hogy Ő legyen Úr! Az Úr áldása van teveled és békesség! 2x Shalom haverim, shalom haverim, Shalom, shalom, Le hitráót, le hitráót Shalom, shalom !

6

7

8

9

10

11

12

13

14 HARAG KIKÖZÖSÍTÉS HAZUGSÁG CSALÁS VEREKEDÉS CSÚNYA BESZÉD IRIGYSÉG
TÜRELMETLENSÉG HARAG HAZUGSÁG CSALÁS VEREKEDÉS KIKÖZÖSÍTÉS CSÚNYA BESZÉD IRIGYSÉG

15 ÉN VAGYOK A TE GYÓGYÍTÓD!

16 Úgy gyötört a szomj és nem volt erőm, Már elhagyni bús fekhelyem
Úgy gyötört a szomj és nem volt erőm, Már elhagyni bús fekhelyem! Bár hiába volt sok vízmozdulás: Ott feküdtem reménytelen. Ó, miért is élek, ha nincs reményem? Felelj hát, nagy Istenem! Hát hiába van sok vízmozdulás, Ha más gyógyul, mit ér nekem.

17 Egy ünnepnap reggel hajolt felém, Egy fehérruhás idegen
Egy ünnepnap reggel hajolt felém, Egy fehérruhás idegen. Ó, nem ajkam szólt, csak könnyes szemem. Ő megfogta hideg kezem. Szent erő vonult át a testemen, És otthagytam búsfekhelyem. A Bethesda fényes tükrében állt Az én gyógyító Mesterem.

18 Most szökdelj és ujjongj. Van már erő, Te nemrég még oly béna láb
Most szökdelj és ujjongj! Van már erő, Te nemrég még oly béna láb! És hagyd el most 38 év után A Bethesda hideg tavát. Ó, dicső reményem, ezért kell élnem. Felelt az én Istenem. És elküldte Jézust, szívem Urát, Ki dicső Megváltóm nekem.

19 NINCS REMÉNYTELEN HELYZET !


Letölteni ppt "Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések