Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TEGYÜK FEL, HOGY 18:30 VAN, EGY ÁTLAGOS MUNKANAP.ÉPPEN HAZAFELÉ TARTASZ EGY MUNKÁVAL TÖLTÖTT HOSSZÚ NAP UTÁN. SOK MÁS DOLOG MELLETT EGY HOSSZÚ VITÁD IS.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TEGYÜK FEL, HOGY 18:30 VAN, EGY ÁTLAGOS MUNKANAP.ÉPPEN HAZAFELÉ TARTASZ EGY MUNKÁVAL TÖLTÖTT HOSSZÚ NAP UTÁN. SOK MÁS DOLOG MELLETT EGY HOSSZÚ VITÁD IS."— Előadás másolata:

1

2 TEGYÜK FEL, HOGY 18:30 VAN, EGY ÁTLAGOS MUNKANAP.ÉPPEN HAZAFELÉ TARTASZ EGY MUNKÁVAL TÖLTÖTT HOSSZÚ NAP UTÁN. SOK MÁS DOLOG MELLETT EGY HOSSZÚ VITÁD IS VOLT A FŐNÖKÖDDEL……………….

3 IGAZÁN NAGYON DÜHÖS VAGY ÉS MINÉL TÖBBET GONDOLKOZOL, ANNÁL JOBBAN FELHÚZOD MAGAD…..…. FÁJDALMAT HIRTELEN EGY ERŐS FÁJDALMAT ÉRZEL A MELLKASODBAN, AMI KISUGÁRZIK A KARODRA ÉS ÉRZED EGÉSZEN A NYAKADIG.NEM TUDSZ MEGMOZDULNI,LE VAGY BLOKKOLVA…A LEGKÖZELEBBI KÓRHÁZ 10KM-RE VAN TŐLED, AZ UTAK BEDUGULVA, CSÚCSFORGALOM VAN….NEM TUDSZ IDŐBEN ODAÉRNI…

4 MI A TEENDŐ TEENDŐ ??? ESZEDBE JUT AZ ELVÉGZETT ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS TANFOLYAM, DE OTT SENKI NEM MAGYÁRAZTA EL NEKED, MIT TÉGY ABBAN AZ ESETBEN, HA AZ ÁLDOZAT, TE MAGAD VAGY !!!

5 HOGYAN ÉLJ TÚL EGY INFARKTUST HA EGYEDÜL VAGY? SEGÍTSÉG NÉLKÜL. ANNAK A SZEMÉLYNEK, AKINEK LEÁLL A SZÍVVERÉSE VAN MÉG 10 MÁSODPERCE AZ ESZMÉLETVESZTÉS ELŐTT.... TEHÁT MI A TEENDŐ?

6 VÁLASZ: NE ESS PÁNIKBA, HANEM KEZDJ EL ERŐSEN KÖHÖGNI. LÉLEGEZZ MÉLYEKET ÉS KÖHÖGJ HOSSZAN, MINTHA FEL KELLENE VALAMIT KÖHÖGNÖD. ISMÉTELD A LÉLEGZÉST/KÖHÖGÉST ADDIG, AMÍG A SZÍVED EL NEM KEZD ÚJRA DOBOGNI...

7 A MÉLY LÉLEGZET OXIGÉNT JUTTAT A TÜDŐBE. A KÖHÖGÉS PEDIG „LÖKÉST” AD A SZÍVNEK, HOGY ÚJRAKEZDJEN DOBOGNI, ELINDÍTVA EZZEL A VÉR ÁRAMLÁSÁT.… ÍGY A SZÍVVERÉS ÚJRA FELVESZI A NORMÁLIS RITMUST ÉS VAN IDŐ A ROHAMMENTŐ HÍVÁSÁRA. (107 ) ARTICOLO PUBLICATO SUL N.º 240 DEL JOURNAL OF GENERAL HOSPITAL ROCHESTER

8 KÜLDD EL EZT AZ E-MAILT MINÉL TÖBB EMBERNEK ÉS SZÁNJ LEGALÁBB 5 PERCET, ARRA, HOGY LEFORDÍTSD MÁS NYELVRE IS... GONDOLJ BELE, HÁNY ÉLETET MENTHET MEG EZ AZ E-MAIL… FRM E FUNDAÇÃO SIDERTUBE/CPS (BRASIL) - SAÚDE COM CADA VEZ MAIS QUALIDADE !


Letölteni ppt "TEGYÜK FEL, HOGY 18:30 VAN, EGY ÁTLAGOS MUNKANAP.ÉPPEN HAZAFELÉ TARTASZ EGY MUNKÁVAL TÖLTÖTT HOSSZÚ NAP UTÁN. SOK MÁS DOLOG MELLETT EGY HOSSZÚ VITÁD IS."

Hasonló előadás


Google Hirdetések