Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A SÁTÁN TERVE C. S. Lewis nyomán.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A SÁTÁN TERVE C. S. Lewis nyomán."— Előadás másolata:

1 A SÁTÁN TERVE C. S. Lewis nyomán

2 A sátán konferenciát tartott.
Összehívta a démonokat a világ minden tájáról. Megnyitó beszédében ezt mondta:

3 Nem tarthatjuk vissza a keresztényeket attól, hogy eljárjanak istentiszteletre.
Nem tarthatjuk vissza őket attól, hogy olvassák a Bibliájukat és hogy megtudják az igazságot.

4 De attól visszatarthatjuk őket, hogy bensőséges kapcsolatot alakítsanak ki Megváltójukkal.
Mert ha egyszer megszerezték ezt a kapcsolatot Jézussal, megtört a hatalmunk felettük!

5 Úgyhogy engedjétek ugyan, hogy elmenjenek istentiszteleteikre, engedjétek, hogy magukhoz vegyék az úrvacsorát, de lopjátok el az idejüket, hogy ne maradjon egy órájuk sem arra, hogy igazi kapcsolatot alakítsanak ki Jézus Krisztussal.

6 "Hogyan tegyük ezt?" kérdezték a démonok.

7 Kössétek le őket az élet mellékes dolgaival és találjatok ki számtalan cselt, amelyekkel lefoglalhatjátok a gondolataikat!

8 Kísértsétek őket arra, hogy költsenek, költsenek, költsenek és kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön! Győzzétek meg a feleségeket, hogy dolgozzanak hosszú órákat és a férjeket, hogy dolgozzanak 7 napot egy héten, és órát egy nap, így megengedhetik maguknak az üres életformát.

9 Tartsátok vissza őket attól, hogy időt töltsenek a gyerekeikkel!
Így otthonaik többé nem lesznek biztonságos menedékek a munka nyomása alól!

10 Csábítsátok őket arra, hogy kapcsolják be a rádiót vagy a magnót, amikor vezetnek,s hogy hagyják bekapcsolva a tévét, videót, cd lejátszót és a számítógépet az otthonaikban folyamatosan, és gondoskodjatok arról, hogy minden üzletben és étteremben a ostoba zenéket játsszanak egyfolytában. Ez majd bezsúfolódik az agyukba.

11 Töltsétek fel a dohányzóasztalokat magazinokkal és újságokkal
Töltsétek fel a dohányzóasztalokat magazinokkal és újságokkal. Nyomjatok az agyukba híreket 24 órán keresztül. Árasszátok el az postafiókjaikat szeméttel, katalógusokkal, amikből online lehet rendelni, sorsolásos játékokkal és mindenféle hírlevéllel és promóciós ingyenes ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és végtelen számú hiú reménnyel.

12 Tetessetek sovány, gyönyörű modelleket a magazinokba és az óriásplakátokra, hogy a férjek azt higgyék, hogy a külső szépség a fontos és elégedetlenekké váljanak a feleségükkel. Tartsátok fáradtan a feleségeket annyira, hogy ne tudják éjjel szeretni a férjüket. Adjatok nekik fejfájást is! Ha nem adják meg a férjüknek azt a szeretetet, amire szükségük van, hamarosan máshol fogják azt keresni.

13 Adjatok nekik Télapót, hogy eltérítsétek őket attól, nehogy megtanítsák a gyerekeiknek a karácsony igazi jelentését. Adjatok nekik húsvéti nyuszit, így nem fognak beszélni az Ő feltámadásról és a bűn és a halál feletti hatalmáról.

14 Tartsátok őket ELFOGLALTAN, ELFOGLALTAN!
Még ha el is utaznak pihenni, tegyetek arról, hogy hajszolják ott is túl magukat – az élvezetekben..., s hogy kimerülten térjenek vissza a szabadságukról... Tartsátok őket túl elfoglaltan ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe, és Isten teremtményeit csodálják, s tanításukat megértsék. Küldjétek őket vidámparkokba, sporteseményekre, színdarabokra, koncertekre és moziba. Tartsátok őket ELFOGLALTAN, ELFOGLALTAN!

15 És amikor lelki találkozóra mennek, nyugtalan lelkiismerettel fognak majd távozni is. Zsúfoljátok tele az életüket jó sok kifogással, hogy ne legyen idejük keresni Jézus barátságát. Így egy idő után a saját erejükből fognak dolgozni, fel fogják áldozni az egészségüket és a családjukat saját céljaik érdekében.

16 Meglátjátok, hogy működni fog!
Sose aludjatok, s őket se hagyjátok aludni…

17 A démonok buzgón indultak teljesíteni a megbízatásukat, hogy a keresztények minél kevesebb időt hagyjanak Istenre és a családjaikra szerte a világon, s hogy a Feltámadás ünnepe a nyúl és tojás ünnepe legyen, és hogy minél kevesebb idejük maradjon arra, hogy beszéljenek másoknak arról, hogy Jézus hatalma hogyan változtatta meg az életüket.

18 A kérdés az, hogy sikeres volt-e a Sátánnak,
és az ő szolgáinak ez a terve???

19 Döntsd el te magad!

20 a SZERETET megszületése?
Számodra a KARÁCSONY a SZERETET megszületése? .

21 A Húsvét ünnepe mire emlékeztet?
Krisztus meghalt a mi bűneinkért, és feltámadt a mi megigazulásunkért, hogy megtanítson megbánni a büneinket és elfogadni a bűnbocsánatot – s Általa új életet kezdeni – Vele a FELTÁMADOTT, ÉLŐ ÚRRAL KÖZÖSSÉGBEN! .

22 Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő egyszülött Fiát küldte, hogy aki hisz Őbenne,
el ne vesszen, hanem örök élete legyen! Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta érte, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Jn 3.16

23 Szeretteim, szeressük egymást, mert a szeretet Istentől van, és mindenki, aki szeret, Istentől született, és ismeri Istent. Aki pedig nem szeret, az nem ismeri Istent, mert az Isten szeretet!

24 Isten hozzánk való szeretete abban nyilvánul meg, hogy Isten elküldte a világba egyszülött Fiát, hogy éljünk általa. A szeretet nem abban áll, hogy mi szeretjük Istent, hanem hogy ő szeret minket, és elküldte Fiát bűneinkért engesztelésül.

25 Szeretteim, ha Isten így szeretett minket, nekünk is szeretnünk kell egymást. Istent soha senki nem látta. Ha szeretjük egymást, Isten bennünk marad, és az ő szeretete teljessé lesz bennünk. Abból tudjuk, hogy benne élünk, ő pedig bennünk, hogy a Lelkéből adott nekünk.

26 Győzött a szeretet!


Letölteni ppt "A SÁTÁN TERVE C. S. Lewis nyomán."

Hasonló előadás


Google Hirdetések