Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem. Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem, nem engedted, hogy ellenségeim ujjongjanak rajtam. Uram, lelkemet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem. Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem, nem engedted, hogy ellenségeim ujjongjanak rajtam. Uram, lelkemet."— Előadás másolata:

1 Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem. Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem, nem engedted, hogy ellenségeim ujjongjanak rajtam. Uram, lelkemet kihoztad a a halál országából, életben tartottál nehogy sírba szálljak.

2 - Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem. Zsoltárt zengjetek az Úrnak ti, az ő szentjei, és dicsérjétek az ő szent nevét. Mert haragja csak egy pillanat, de jósága végigkísér egész életünkön.

3 - Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem. Ha este meg is látogat a sírás, reggelre az öröm visszatér. Meghallgatott az Úr, és megkönyörült rajtam, az Úr lett az én segítségem. -Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem. Sírásomat örömre fordítottad, Uram, Istenem, magasztallak mindörökké. - Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem.


Letölteni ppt "Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem. Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem, nem engedted, hogy ellenségeim ujjongjanak rajtam. Uram, lelkemet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések