Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2014. november 22. VIII. Praxismenedzsment Konferencia Budapest 2014. november 22. VIII. Praxismenedzsment Konferencia Budapest Dr. Kapiller Zoltán Lézergyógyász.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2014. november 22. VIII. Praxismenedzsment Konferencia Budapest 2014. november 22. VIII. Praxismenedzsment Konferencia Budapest Dr. Kapiller Zoltán Lézergyógyász."— Előadás másolata:

1 2014. november 22. VIII. Praxismenedzsment Konferencia Budapest 2014. november 22. VIII. Praxismenedzsment Konferencia Budapest Dr. Kapiller Zoltán Lézergyógyász állatorvos már 1994-óta www.drkapiller.hu Lézerterápia gyakorlata A XXI. század új gyógyító technológiájának megismertetése és alkalmazása

2 A XXI. század orvostechnikai eszközcsaládja forradalmasítja a két –és négylábú paciensek gyógyítását a humán -és állatorvosi praxisokban, valamint a laikusok körében! 1.- Összefoglaló a lézerről 1.- Összefoglaló a lézerről 2.- Safe Laser lágylézer (a biztonságos Soft Laser) 2.- Safe Laser lágylézer (a biztonságos Soft Laser) Kiegészítő terápia Kiegészítő terápia 3.- Kiegészítő bevétel 3.- Kiegészítő bevétel

3 1. Mi a lézersugár? (Indukált emisszió) Speciális fénysugár, melynek fizikai jellemzői megkülönböztetik a hagyo- mányos fényforrásoktól: Speciális fénysugár, melynek fizikai jellemzői megkülönböztetik a hagyo- mányos fényforrásoktól: 1.-Monokromatikus (egy színű - szűk hullámhossz tartományú) 2.-Nagyfokú koherencia (azonos fázisban érkező fény- hullámok) 3.-Polarizált (minden fényhullám egy síkban rezeg) 4.-Párhuzamos fénynyaláb (szemre vakítóan-veszélyes, mert a fényt a szemlencse fókuszálja a retinára)-(kismértékben divergál) (szemre vakítóan-veszélyes, mert a fényt a szemlencse fókuszálja a retinára)-(kismértékben divergál)

4 Lézerek a gyógyászatban: Minimális fény fizika: http://www.vntv.hu/2014/07/gyogyito-lagylezerek-uj-generacioja/ http://www.vntv.hu/2014/07/gyogyito-lagylezerek-uj-generacioja/ Diagnosztika: 1.-laboratóriumi eszközök 2.-klinikai diagn. eszközök 3.-fotodinamikus diagn. eszközök MAGYAR TERÁPIA: 1.-Hard Laser = sebészilézer: Dr. Jakó Géza és mtsai.-CO2 2.-Soft Laser = lágylézer Dr. Mester Endre és mtsai.-HeNe Dr. Rózsa Károly fizikus 1963-2013… A gáz lézerek után a félvezető lézerek-, s 2014-től már új korszak van, a Safe Laserek korszaka! 400nm alatt ultraibolya 400nm alatt ultraibolya 400 - 700nm között a látható fény 400 - 700nm között a látható fény Safe Laser 30-as 660nm Safe Laser 30-as 660nm Safe Laser 150-es 660nm Safe Laser 150-es 660nm 700nm felett az infravörös 700nm felett az infravörös Safe Laser 500-as 808nm infra Safe Laser 500-as 808nm infra + 4db 635nm led + 4db 635nm led A hullámhossz (a nm) és a teljesítmény (a mW) megha- tározza a behatolás mélységét és az alkalmazási területeket! A hullámhossz (a nm) és a teljesítmény (a mW) megha- tározza a behatolás mélységét és az alkalmazási területeket! MIT JELENT A SOFT LASER ÉS A SAFE LASER? MIT JELENT A SOFT LASER ÉS A SAFE LASER?

5 Soft Laserek közötti különbség: Soft Laserek közötti különbség: HAGYOMÁNYOS / SOFT LASER A szemre vakítóan veszélyes! A szemre vakítóan veszélyes! Ezért a lézer teljesítményét is figyelembe véve sok biztonsági előírást kell betartani! Ezért a lézer teljesítményét is figyelembe véve sok biztonsági előírást kell betartani! A nyugati készülékek drágák. A nyugati készülékek drágák. Mindezek okán csak vizsgával rendelkező személy használhatja! Mindezek okán csak vizsgával rendelkező személy használhatja! BIZTONSÁGOS / SAFE LASER Szemre is veszélytelen Szemre is veszélytelen (1-es osztályú lézer eszközök, (1-es osztályú lézer eszközök, a leírásban olvasott biztonsági előírások betartása mellett!!!) a leírásban olvasott biztonsági előírások betartása mellett!!!) Olcsó, kisméretű, Olcsó, kisméretű, nagy hatásfokú, nagy hatásfokú, magyar gyártású eszközök. magyar gyártású eszközök. LAIKUS IS HASZNÁLHATJA LAIKUS IS HASZNÁLHATJA (új bevételek az állatorvosnál!) (új bevételek az állatorvosnál!)

6 2. Kiegészítő terápia Safe Laser fő hatásai: 1.-Fájdalomcsillapítás 2.-Gyulladás/ödéma csökkentés 3.-A beteg-haldokló sejteknek visszautasíthatatlan regenerációs parancsot ad! (Minden gyógyszer-, vagy terápia mellé „adható” mellékterápiaként, valamint pre -és postoperatív ellátásra is alkalmazható.) (Minden gyógyszer-, vagy terápia mellé „adható” mellékterápiaként, valamint pre -és postoperatív ellátásra is alkalmazható.) Kontraindikáció: 1.-Daganat 2.-Infektív 2.-Infektív 3.-Szem 3.-Szem NEM JÁTÉKSZER! Ezért gyerek ne használja!

7 Mindig folpackkal védd a Safe Lasert a fizikai -és mikrobiológiai szennyeződéstől! Mindig leborotvált bőre téve - kontakt mód kezelj! Kezelési idő kiszámításához „szoftver” is van! 4-10J, 15J, 25J.

8 Safe Laser 30-as alkalmazása: SL 30-as 3 cm mélyre hatol Lyme-kór mellékterápia is! 2-es típusú cukorbeteg is! ”Ér=Vér besugárzás” oxigenizáló és immunstimuláns (vvs-ről a lipid burkot lepucolja az orrba tett SL 30-as és a 150-es)

9 Safe Laser 150-es alkalmazása: SL 150-es 3 cm mélyre hatol -”Ér=Vér besugárzás -Szájüreg-, hallójárat-, bőr-, (A kapilláris erek sarjadását is fokozza.) (A kapilláris erek sarjadását is fokozza.) Képsor: Képsor: 2013.08.22. ………… 10.07. Roborálás kutyán Roborálás kutyán

10 Safe Laser 500-as Infra alkalmazása: SL 500-as Infra 8 cm mélyre hatol „Az igazi fájdalom terapeta” Izom, szalag, ínhüvely, csont… Ízületi csontfelszínen PORCKÉPZŐ! (konzervativ kezelésre-, pre –és postoperatív utókezelésre is alkalmazható, az inplantáltnál is!) Safe Laser 500-as Infra+ Safe Laser 500-as Infra+ például: BiogenicPet például: BiogenicPet Humanofort+Szelén+E-vitamin+Safe Laser= Humanofort+Szelén+E-vitamin+Safe Laser= „A mozgás öröme egy életen át!” „A mozgás öröme egy életen át!”

11 Safe Laser 500-as Infra alkalmazása a mindennapokban: Cit.: Kutyaegeszseg.hu FILM: ENI gyógyulása

12 3. Kiegészítő bevétel Az asszisztens fő feladata: Az asszisztens fő feladata: LAIKUS IS HASZNÁLHATJA, ezért ne az állatorvos vagy az asszisztens kezeljen, hanem adja el a gazdinak az eszközöket! „A MI IDŐNK (asszisztens+állatorvos) –ÉS A GAZDIÉ IS NAGYON DRÁGA!”

13 Az asszisztens feladatai: Diagnózis felállítása után előkészíti/borotválja a pacienst. Diagnózis felállítása után előkészíti/borotválja a pacienst. Elmagyarázza a tulajdonosnak, hogy semmi érzettel sincs a safe laser kezelés és idegen anyag nem kerül a szervezetbe. Minden terápiával és gyógyszerrel adható. Elmagyarázza a tulajdonosnak, hogy semmi érzettel sincs a safe laser kezelés és idegen anyag nem kerül a szervezetbe. Minden terápiával és gyógyszerrel adható. Megtudakolja a tulajdonos pénzügyi helyzetét és felajálja megvételre a safe laser eszközt azzal, Megtudakolja a tulajdonos pénzügyi helyzetét és felajálja megvételre a safe laser eszközt azzal, hogy az „új családorvost” viheti haza. hogy az „új családorvost” viheti haza. Felhívja a figyelmet arra, hogy minden új kórkép kapcsán az orvossal/állatorvossal konzultálva, diagnózis birtokában egyéb kórképekre is alkalmazható 2 vagy 4 lábú családtagjainál. Felhívja a figyelmet arra, hogy minden új kórkép kapcsán az orvossal/állatorvossal konzultálva, diagnózis birtokában egyéb kórképekre is alkalmazható 2 vagy 4 lábú családtagjainál.

14 Ha a tulajdonosnak problémája van saját magán ő is próbálja ki! A legjobb marketing: A saját tapasztalat Nálam a kezelőben a négylábú-, a váróban a gazdája gyógyul.

15 selfi-k a lézergyógyász praxisból Magunkat is karban tart Extrém problémákra is…

16 Mivel a SAFE LASER kezelés fájdalmatlan, ezért hozzánk így érkezik utókezelésre a paciens a „kispénzű” gazdájával! Dr. Kapiller Zoltán Dr. Kapiller Zoltán 06-30-552-12-20 06-30-552-12-20 drkapiller@t-email.hu drkapiller@t-email.hudrkapiller@t-email.hu A Safe Laser A Safe Laser a gyógyítás új dimenziója úgy a humán / két –és a gyógyítás új dimenziója úgy a humán / két –és a veteriner / négylábú szeretteink számára!!!!!!!! a veteriner / négylábú szeretteink számára!!!!!!!! www.safelaser.hu www.safelaser.huwww.safelaser.hu Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "2014. november 22. VIII. Praxismenedzsment Konferencia Budapest 2014. november 22. VIII. Praxismenedzsment Konferencia Budapest Dr. Kapiller Zoltán Lézergyógyász."

Hasonló előadás


Google Hirdetések