Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1. lépés 2. lépés. 1. lépés 2. lépés 1. lépés (vagy- vagy)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1. lépés 2. lépés. 1. lépés 2. lépés 1. lépés (vagy- vagy)"— Előadás másolata:

1 1. lépés 2. lépés

2 1. lépés 2. lépés

3 1. lépés (vagy- vagy)

4 Szponzor neve (gép tölti ki) Folytatás Keresztnév Megszakítás ElőtagVezetéknév Cégnév Cím első sora Cím második sora Város Egyéb Irányítószám Ország Szállítás megegyezik a számlázási adatokkal (ha a jelölő négyzetből kivesszük a pipát, lehetőség van külön szállítási név és cím rögzítésére. Ez azért fontos, mert a számla arra a névre és címre kerül kiállításra, ami a szállítási információknál szerepel). Számlázási adatok Tel. szám Másodlagos tel. Fax E-mail Jelszó Jelszó megerősítése Megjegyzés: ezen a ponton a „Continue” gomb lenyomásával a fiók létrejön és átállítható ÁFA- mentesre, anélkül, hogy be kellene fejezni a vásárlást.

5 Szállítási adatok (erre a névre és címre szól majd a számla!)

6 Szállítási adatok megerősítése (minden mező ki lesz töltve az előzőekben megadott adatok alapján) Szállítás módja és a szállítási díj visszaigazolása

7 Fizetési mód kiválasztása és a fizetendő összeg visszaigazolása

8 Ha a beregisztrált cég vagy egyéni vállalkozó rendelkezik közösségi adószámmal, akkor az FFi termékpalettából bármelyik terméket ÁFA nélkül rendelheti meg. Ehhez e-mailben (viktork@myffi.biz) vagy faxon (+44 1772 482 228) el kell küldeni a közösségi adószámot igazoló dokumentumot, valamint hivatkozni kell a dokumentumon a vásárló e-mail címére és a „User ID” nevű tagsági azonosítójára.


Letölteni ppt "1. lépés 2. lépés. 1. lépés 2. lépés 1. lépés (vagy- vagy)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések