Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Miért boldogabbak a férfiak? a férfiak? Egyszóval – a férfiak boldogabbak, - na de mi mást is várhatunk az ilyen egyszerű teremtményektől...?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Miért boldogabbak a férfiak? a férfiak? Egyszóval – a férfiak boldogabbak, - na de mi mást is várhatunk az ilyen egyszerű teremtményektől...?"— Előadás másolata:

1

2 Miért boldogabbak a férfiak? a férfiak?

3 Egyszóval – a férfiak boldogabbak, - na de mi mást is várhatunk az ilyen egyszerű teremtményektől...?

4 Életed során csak egy vezetékneved van. Az egész garázs a Tied. Az esküvői előkészületek maguktól lebonyolódnak. A csokoládé egyszerűen csak egy reggeli- fajta. Lehetsz köztársasági elnök.

5 Sosem eshetsz teherbe. Felvehetsz fehér trikót a vizes szórakoztató-parkba. De nem is szükséges semmilyen trikót felvenned az ilyen helyre. Igazat mondanak neked az autószerelők. Számodra a világ egy nagy vizelde!

6 Sosem kell másik benzinkúthoz menned, mert ennek a vécéje rettenetesen piszkos. Sosem kell afölött gondolkoznod, hogy az anyacsavart balra vagy jobbra csavarva kell megengedni. Egyazon munka – jobb fizetés... A ráncok növelik a karaktert. Esküvői ruha 10 000.- Szmoking-bérlet 1 000.-

7 Az emberek, amikor veled beszélnek, nem vizsgálgatják a melleidet. Az új lábbelid nem nyom, nem torzítja a lábad, sosem gerjeszt rajta hólyagot. Mindig egyforma a kedélyállapotod. Telefonálásod 30 mp alatt teljesen be van fejezve. Tudsz az autódba tankolni.

8 Ötnapos szbadságodra elegendő egyetlen koffer. A nyilvánosság előtt sosem esik le a ruhád pántja. Egyszerűen nem veszed tudomásul, hogy gyűrött a ruhád... Az arcodon minden eredeti színben van. Minden frizurád kibír éveket, ha éppen nem évtizedeket. Elegendő, ha csak az arcod és nyakad borotválod. Egész életedben játszhatsz játékokkal. A hasad általában elfedi a széles csípőidet.

9 Minden évszakra elegendő egy azonos színű pénztárca és lábbeli. A „körömápolást“ elvégezheted egy bicskával is. Kedvedre választhatsz, akarsz vagy sem bajuszt viselni. 25 rokonodnak az ajándékvásárlást elintézed december 24.-én 25 perc alatt.

10 Nem csoda, hogy a férfiak boldogabbak...!

11 Küldd el ezt minden nőnek, akik ezt képesek elfogadni, de azoknak a férfiaknak is, akik ezt várhatóan élvezettel fogják olvasni!


Letölteni ppt "Miért boldogabbak a férfiak? a férfiak? Egyszóval – a férfiak boldogabbak, - na de mi mást is várhatunk az ilyen egyszerű teremtményektől...?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések