Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Piac és Profit 2014.10.02. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Piac és Profit 2014.10.02. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!"— Előadás másolata:

1 Piac és Profit 2014.10.02. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!

2 „A problémák mindig megtalálják a vállalkozásokat, a lehetőségeket azonban a vállalkozásoknak kell megtalálniuk!” Opten = Információ a sikerhez! Már 20 éve az üzleti és jogi információs piacon Angol, német és orosz nyelven is 100%-ban magyar tulajdonban Egyedi megoldások, tisztán online hozzáféréssel Mobiltelefonra és táblagépekre is optimalizált felületek

3 Megbízható partnerállomány? Feladataink: I. Bővítés, illetve új szereplők ellenőrzése Speciális célcsoport szűrés A leendő partnerek körültekintő elemzése (KH, Cégelemzés) II. A meglévő állomány kezelése Adattisztítás, folyamatos monitorozás (APAFI, EOKR) Eredmény: frissen tartott adatbázis, lehetőség az események időben történő reagálásra!

4 Csökkentsük a kockázatot… de HOGYAN? Új ügyfelek körültekintő keresése: Speciális leválogatás a teljes magyar cégadatbázisból egyedi igények alapján Szűrési és listaleválogatási lehetőségek az Opten Cégtár használatával A szűrési feltételek lehetőségei szinte korlátlanok!

5 Ügyfelek elemzése OPTEN - Kapcsolati Hálóval Egy ábrán minden információ Tulajdonosok előélete Címkapcsolatok Személyes kapcsolatok Cégek, kockázati szintek alapján OPTEN - Kapcsolati Háló Milyen magánszemélyek állnak a cég mögött? Milyen egyéb cégkapcsolataik vannak? Milyen a valós pénzügyi helyzetük?

6

7

8 Körültekintő, gyors ellenőrzés Cégelemzés használatával! A Cégelemzés információi Gyors, objektív és optimális döntési javaslat Kockázati besorolás Kereskedelmi hitelkeret Összehasonlít az adott ágazat egyéb szereplőivel Pénzügyi mutatók, stb. Nem csak szakértőknek!

9 Egységes Online Követelés-Nyilvántartó Rendszer (EOKR)

10

11

12

13 Követeléskezelés – EOKR 0. lépés a behajtás terén, 20-30%-os fizetési arány, Részletesen lehívható negatív információk egy cég esetén. APAFI – Automatikus Partnerfigyelő Rendszer Naprakész információ a partnerállományt érintő változásokról Heti e-mail értesítés Negatív információk Cégjegyzéki adatváltozások Kockázati besorolás változásfigyelése

14 Összefoglalva Bármikor, bárhol az interneten elérhető teljes körű információ, naprakész frissességgel! Marketing lista, CégtárPartnerkör bővítés Kapcsolati háló, Cégelemzés Kockázat csökkentés, megítélés, ellenőrzés EOKR – Egységes Online Követelés-Nyilvántartó Rendszer Követeléskezelés APAFIPartnerállomány-figyelés

15 Köszönöm figyelmüket! Ernei Tamás +36 20/ 491-4738 ernei.tamas @opten.hu


Letölteni ppt "Piac és Profit 2014.10.02. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések