Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !"— Előadás másolata:

1

2 NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! ! !

3 Az igazi főnök tökéletesen tisztában van annak a jelentőségével, hogy mindig megtartsa a megfelelő távolságot maga és a beosztottjai között. 1.- Az igazi főnök sohasem játssza meg a barátságos leereszkedő stílust egyik beosztottja irányába sem. 2. - Az igazi főnök egyformán barátságtalan minden beosztottjához.

4 3. - Az igazi főnök sohasem fogadja el, hogy bármi akadhat, amihez ne értene. Viselkedéséből látszik, hogy mindenhez tökéletesen ért. Ha nem ismer valamit tökéletesen, B l ö f f ö l.

5 4. - Az igazi főnök sohasem mentegetőzik semmiért. Pozíciója azzal jár, hogy tilos mondania, „most én tévedtem”. 5. - Az igazi főnökök soha nem mondanak köszönetet, semmilyen formában. A beosztottaknak elég a kiszámított fizetése a munkájáért, nem kell további köszönetnyilvánítás.

6 6. - Az igazi főnök a munkahelyen sohasem tűri el a humor legcsekélyebb megnyilvánulását sem. Mindenki gyanús a szemében, aki elmosolyodik. 7. - Az igazi főnök sohasem fejez ki részvétet vagy figyelmet. Az ilyen érzelemnyilvánítás haszontalan és helytelen, a beosztottaknak nem szabad becipelni a problémáikat a munkahelyre.

7 8. - Az igazi főnök sohasem ismeri be, hogy ö is tévedhet. Hála istennek, soha nem is téved.


Letölteni ppt "NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !"

Hasonló előadás


Google Hirdetések