Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy."— Előadás másolata:

1

2 Modern mese A békák királya

3 Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy csapdába esett békát talált.

4 Szólt a béka: „Ha kiszabadítasz, teljesítem három kívánságod.”

5 A nő kiszabadította a békát. A béka azt mondta: „Köszönöm, egy apróság a kívánságokról. Az, amit magadnak kívánsz,tízszeresen fog teljesülni a férjed számára is.”

6 „SEMMI GOND.” A nő válaszolt: „SEMMI GOND.” Az első kívánsága az volt, hogy ő legyen a legszebb nő a világon. „Ne felejtsd, a férjed tízszer szebb lesz mint te, egy igazi Adonisz. A béka figyelmeztette: „Ne felejtsd, a férjed tízszer szebb lesz mint te, egy igazi Adonisz. Minden nőnek tetszeni fog.”

7 A nő azt felelte: „Rendben van! Mivel én leszek a világon a legszebb nő, csak én fogom érdekelni!” és így ő lett a világon a legszebb nő...

8 A második kívánsága az volt, hogy ő legyen a világon a leggazdagabb nő. A béka azt mondta: „a férjed tízszer olyan gazdag lesz, mint te.” gazdag lesz, mint te.”

9 Azt válaszolta: „Nem probléma, ami az övé, az az enyém is.”

10 Így ő lett a világon a LEGGAZDAGABB nő !!!! A béka kérdezte, ”Szeretnék egy icipici mi lenne a harmadik kívánsága: ” Szeretnék egy icipici szívrohamot.”

11 A mese tanulsága???? A nők túl okosak !!! Soha ne bízz meg bennük!!!


Letölteni ppt "Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések