Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tudd van egy gyertya a szívünkben, van kié lobban, van kié nem. De él az Isten, ki lángra gyújthat és meggyógyíthat, ha benne élsz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tudd van egy gyertya a szívünkben, van kié lobban, van kié nem. De él az Isten, ki lángra gyújthat és meggyógyíthat, ha benne élsz."— Előadás másolata:

1 Tudd van egy gyertya a szívünkben, van kié lobban, van kié nem. De él az Isten, ki lángra gyújthat és meggyógyíthat, ha benne élsz.

2 Hordozd a gyertyát, lángoljon benned, annyian várják, oly sok szív fáj. Törd át az éjjelt, hadd lássák fényed, tartsd a gyertyát, mert szükség van rád, óvd a lángját, mert szükség van rá.

3 Eltévedt testvér, látod, hogy nem megy. ahol kerested, nem égett láng. Becsaptak téged, de ne add fel kérlek, elszunnyadt gyertyád szikrára vár.

4 Istenben bízva a holnap hív ma, nézzünk föl együtt most az ég felé. Imában kérve, Jézus nevében győzzük le együtt az éjszakát.


Letölteni ppt "Tudd van egy gyertya a szívünkben, van kié lobban, van kié nem. De él az Isten, ki lángra gyújthat és meggyógyíthat, ha benne élsz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések