Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HOL VAGYUNK?. HOL VAGYUNK TESTILEG? JELEN VAGYUK A TESTÜNKBEN. Érzékenységünk jelzi, hogy minden porcikánkban jelen vagyunk, aki megszúr engem szúr meg.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HOL VAGYUNK?. HOL VAGYUNK TESTILEG? JELEN VAGYUK A TESTÜNKBEN. Érzékenységünk jelzi, hogy minden porcikánkban jelen vagyunk, aki megszúr engem szúr meg."— Előadás másolata:

1 HOL VAGYUNK?

2 HOL VAGYUNK TESTILEG? JELEN VAGYUK A TESTÜNKBEN. Érzékenységünk jelzi, hogy minden porcikánkban jelen vagyunk, aki megszúr engem szúr meg. JELEN VAGYUNK OTT IS AHOL A TESTÜNK VAN. Bárhova mehetünk, önmagunkat magunkkal visszük.

3 HOL VAGYUNK LELKILEG? OTT VAGYUNK LELKILEG, AHOL ÖRÖMÖT, VAGY BÁNATOT TAPASZTALHATUNK. Lelki jelenlétünket Jézus így határozta meg: „Ahol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek!” Lk 12.34 Ahogy változnak az értékeink, a kincseink; velük együtt lelki tartózkodási helyünk is változik.

4 HOL VAGYUNK AZ ESZÜNKKEL? AZ ESZÜNKKEL MINDENÜTT JELEN VAGYUNK. Mindenütt észt találhatunk az eszünkből. A valóság, áttetsző, teljesen nem takarja el előlünk érthető szerkezetét. Lelkünk számára az értelmünk olyan mint a testünk számára a szemünk. Értelmünk a valóság áttetszőségében ért. Szemünk pedig a dolgokat megvilágosító fényben lát.


Letölteni ppt "HOL VAGYUNK?. HOL VAGYUNK TESTILEG? JELEN VAGYUK A TESTÜNKBEN. Érzékenységünk jelzi, hogy minden porcikánkban jelen vagyunk, aki megszúr engem szúr meg."

Hasonló előadás


Google Hirdetések