Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jézus az igazi kincs. G a Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a Földön! h a e D Nincsen bennük békesség, kevés bennük az öröm. G a Dollár-, lej- vagy euróbank?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jézus az igazi kincs. G a Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a Földön! h a e D Nincsen bennük békesség, kevés bennük az öröm. G a Dollár-, lej- vagy euróbank?"— Előadás másolata:

1 Jézus az igazi kincs

2 G a Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a Földön! h a e D Nincsen bennük békesség, kevés bennük az öröm. G a Dollár-, lej- vagy euróbank? Paloták és házak? h a e D Ébredjetek! Figyeljetek! Ne éljetek a mának!

3 G C a D Inkább gyűjtsetek kincseket a mennyben, G C a D Inkább áldjátok Istent szívetekben, G C a D Mert Ő méltó rá, dicsérjétek Őt, e D C9 Jézust, a megmentőt! Áldjátok Jézust, a megmentőt! Refrén:

4 G a Ahol a ti kincseitek, szívetek is ott van! h a e D Kérjetek és keressetek, zörgessetek bátran! G a Jézusban az igazi kincs, minden áldás nála! h a e D Bízzatok és daloljatok, zengjen Néki hála!


Letölteni ppt "Jézus az igazi kincs. G a Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a Földön! h a e D Nincsen bennük békesség, kevés bennük az öröm. G a Dollár-, lej- vagy euróbank?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések