Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Írási gyakorlat 1. szint Kimeneti jellegű sorrendi utasítások.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Írási gyakorlat 1. szint Kimeneti jellegű sorrendi utasítások."— Előadás másolata:

1 Írási gyakorlat 1. szint Kimeneti jellegű sorrendi utasítások

2 OUTPUT: OUT A logikai feldolgozás eredményét kiviszi az adott bithez.

3 OUTPUT NOT: OUT NOT Negálja a logikai feldolgozás eredményét (végrehajtási feltétel), és kiviszi az adott bithez.

4 KEEP: KEEP(011) Támasztóreléként működik. Amikor S bekapcsol, a kijelölt bit bekapcsol, és visszaállításig bekap- csolva marad, függetlenül attól, hogy S bekapcsolva marad vagy kikapcsol. Amikor R bekapcsol, a kijelölt bit kikapcsol.

5 DIFFERENTIATE UP/DOWN: DIFU(013) és DIFD(014) A kijelölt bitet bekapcsolja egy ciklusra, amikor a végrehajtási feltétel KI-ről BE-re vált (felfutó él). A kijelölt bitet bekapcsolja egy ciklusra, amikor a végrehajtási feltétel BE-ről KI-re vált (lefutó él).

6 SET és RESET: SET és RSET A ?? bekapcsolja az operandus bitet, amikor a végrehajtási feltétel BE, és nem befolyásolja az operandus bit állapotát, amikor a végrehajtási feltétel KI. A ?? kikapcsolja az operandus bitet, amikor a végrehajtási feltétel BE, és nem befolyásolja az operandus bit állapotát, amikor a végrehajtási feltétel KI. Ha a ?? vagy ??, IL(002) és ILC(003) vagy JMP(004) és JME(005) közé van prog- ramozva, akkor a meghatározott bit állapota nem változik meg, ha a program szakasz reteszelésre vagy átugrásra kerül.

7 MULTIPLE BIT SET/RESET: SETA(530)/RSTA(531) A ?? meghatározott számú egymást követő bitet kapcsol be. A ?? meghatározott számú egymást követő bitet kapcsol ki.

8 SINGLE BIT SET / RESET : SETB(532) / RSTB (533) A ?? bekapcsolja a D szó N. bitjét, amikor a végrehajtási feltétel BE. A bit állapotát nem befolyásolja, ha a végrehajtási feltétel KI. A SET utasítástól eltérően a ?? be tud kapcsolni bitet a DM területen vagy EM területen. A ?? kikapcsolja a D szó N. bitjét, amikor a végrehajtási feltétel BE. A bit állapotát nem befolyásolja, ha a végrehajtási feltétel KI. A SET utasítástól eltérően a ?? ki tud kapcsolni bitet a DM területen vagy EM területen.

9 SINGLE BIT OUTPUT: OUTB(534) Ha a végrehajtási feltétel BE, az ?? bekapcsolja D szó N. bitjét. Ha a végrehajtási feltétel KI, az ?? kikapcsolja D szó N. bitjét.


Letölteni ppt "Írási gyakorlat 1. szint Kimeneti jellegű sorrendi utasítások."

Hasonló előadás


Google Hirdetések